Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jícnu vulkánu hory Ararat dříme už miliony let strašlivé nebezpečí. Dvě expedice, které se pohybují v přilehlých lesích, o tom zatím nemají ani tušení. První, vědecká, pátá po ztracených a artefaktech a ta druhá, vojenská, se snaží na úpatí hory nalézt základnu teroristů. Brzy se ale plány obou týmů zúží na jediný, velmi jednoduchý cíl - přižití. V sopce se totiž právě probudila nejstrašnější pravěká monstra - pterodaktylové, kteří mají po vydatném spánku obrovský hlad. Přeživší členové expedice záhy zjistí, že ve hře nejsou jen jejich životy, ale také osud celého lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Teabag 

všechny recenze uživatele

Na filmy tohohle typu nejde aplikovat klasické hodnocení. Herecké výkony: tam nějaké byly? Kamera: jak na oslavě narozenin. Speciální efekty: srovnatelné s Prehistoric II. (pro pamětníky prvních generací počítačových her). Scénář: "napsal život sám". Výprava: jedna česká vesnice a jedna (pořád ta samá) louka a les. A tak dál... Ale zábava to byla parádní! Cooliovy "drsné" hlášky, dialogy splňující PG-Rating, logika na úrovni rozbitého počítadla, makety zbraní z hračkářství a neomezeným množstvím munice... U toho se nejde přestat smát. Takže za to ta 1*. Ty 4* neudělené jsou za všechno ostatní. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Fakt ubohe....ale zase zasmial som sa daost(to uchranilo tento pocin pred ohodnotenim ako "odpad").....Ale na druhu stranu nelutujem ze som si to pozrel,pretoze treba vidiet aj taketo skvosty aby som si potom muhol vychutnat dobre filmy....Inac po zhliadnuti Pterodaktyla si zacinam vazit pracu Uweho Bolla:) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda, hned od začátku mi ta skupina "vědců" nesedla. Jen jsem se začal těšit až budou pomalu sežráni. CITÁT - Všichni do jeepu, jedeme............ Tak zase jeden film (a není od Asylum), kdy je potřeba se hodně obrnit, vypnout mozek a jen se smát. Jsou to jen zvířata.......... Jedna hvězda za jekot blondýny s velkejma kozama. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ed Wood feat. Uwe Boll Bylo nebylo, ale spíš nebylo než bylo, objevili se v Turecku Pterodaktylové. Nikdo neví, jak se tam dostali, ale je jisté, že někde v těch lesích (které čistě náhodou vypadají zrovna na chlup jako ty české, zvláště malebná vesnička s kostelíkem na kopci je v muslimské zemi opravdovou záhadou) se taky pohybovala parta asi deseti rebelů, se kterými si turecká armáda nevěděla rady a tak je musela zkrotit „black-op“ americké jednotky a k tomu všemu jim pomohla parta nadšených vědátorů v terénu, jejichž idiotské chování a kecy jsou teprve počátek. Režie únavná, kamera nepřehledná, hudba příšerná, efekty trapné, logiku nehledat jednoznačně největší sračka za posledních x let, kterou je však třeba rozhodně vidět! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mark L. Lester je americký režisér, ktorého snímky z osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia viac či menej ovplyvnili môj filmový vkus. Napríklad super akčné "Komando" s Arnoldom Schwarzeneggerom, Kingova "Podpaľačka", revenge masaker "Trieda z roku 1984", cyborg sci-fi "Exterminator" či "Zúčtovanie v malom Tokiu" s Dolphom Lundgrenom. Netvrdím, že sú to nejaké filmárske veľdiela, to nie. Ale pre moju generáciu sa niektoré z nich stali kultovou VHS klasikou. Preto ma dosť zamrzelo, keď som nedávno zhliadol jeho film "Poseidon Rex", ktorý vyprodukoval v roku 2013. Bol to totálny nízkorozpočtový brak. Mizerní herci, otrasný scenár, príšerné digitálne triky. Celé zle. S obavami som si pustil aj ďalší jeho béčkový titul "Pterodaktyl". Bola to rovnaká lacná úbohosť ako "Poseidon Rex". Pán Mark L. Lester sa na staré kolená stal režisérom silne podradných, hlboko podpriemerných shitov. Škoda. * ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Milíně na Příbramsku. (Yardak)
  • V turecké vesnici jde vidět plakát české spořitelny. (Shr1nK)
  • Hlavní hrdina filmu pije "Dobrou vodu" a dívá se na automapu ČR (přitom se nachází v Turecku). (Shr1nK)

Reklama

Reklama