Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jícnu vulkánu hory Ararat dříme už miliony let strašlivé nebezpečí. Dvě expedice, které se pohybují v přilehlých lesích, o tom zatím nemají ani tušení. První, vědecká, pátá po ztracených a artefaktech a ta druhá, vojenská, se snaží na úpatí hory nalézt základnu teroristů. Brzy se ale plány obou týmů zúží na jediný, velmi jednoduchý cíl - přižití. V sopce se totiž právě probudila nejstrašnější pravěká monstra - pterodaktylové, kteří mají po vydatném spánku obrovský hlad. Přeživší členové expedice záhy zjistí, že ve hře nejsou jen jejich životy, ale také osud celého lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Cíleně a vědomě jsem šla do tohoto céčkového hororu neb jsem na něj dostala doporučení, že se od srdce zasměji. Přiznám se, že smích v těchto dnech potřebuji opravdu jako sůl ... jako celý žejdlík soli! No ale moc jsem se nenasmála, párkrát jsem sebou lehce cukla a tím to skončilo. Spíš to bylo velmi nekvalitně natočeno, nebylo ani poznat jak se náhlá existence stran vyhynulých prehistorických ptáků probudila k životu a výběr studentů paleontologie na výpravě za dobrodružstvím, mě doslova odrovnával svou přihlouplostí. Hlavně se tam blýskl náš svalovec Jákl. Zahrál si tam teda brutálně drsného padoucha. ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuhle filmu odpad je asi tak stejné jako dát mu pět hvězdiček. Jsou tu různé kategorie. Dobrodružný, krimi, drama atd...... Být tu kategorie "béčko" tak tenhle film by do ní spadal a jako takový by si jistě pět hvězdiček zasloužil. Jak tu kdysi někdo napsal: " Točení béček je taky umění". Rozhodně jsem se nenudil a ztráta času to nebyla... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku tohto filmu som si spomenul, že som už tento film videl. Ale pamätal som si len ten prvý útok húževnatých bocianov, a tak som čakal  celkový prúser. No ten sa nedostavil, lebo to točil Mark L. Lester a ten ma na svedomí filmy ako Komando alebo Podpaľačku. Aj keď musím ešte na neho bonznuť, že mu po roku 2000 muselo riadne  hrabnúť, lebo začal točiť nízkorozpočtové, nezaujímavé, ale hlavne riadne debilne kraviny. Tu spojil ešte svoje staré triky a obsadil do príbehu ozbrojene americké jednotky, partizánov či naivných civilistov. Takže o akčnosť bolo postarane a gore bolo tiež celkom dobre zvládnuté. Ako skoro vždy píšem pri takýchto filmoch, príbeh neriešim, však už len to, že idem pozerať film o Pterodaktyloch a príbeh sa odohráva v tomto storočí je  riadna blbosť, ale preto si tieto filmy nepúšťam. Niektoré vedia zabaviť vtipnosťou dialogov a zas ine akčnými scénami a momentami a tento bol ten druhý prípad. Ale zas aj niektoré tupé sceny ako je profesor, ktorý nikdy nemal zbraň v ruke a vo filme by zatienil aj Chucka Norrisa s Arnoldom Schwarzeneggerom, boli veľmi úsmevné. Z tejto kategórie je to jeden s tých lepších filmov a aj keď je to riadna hovadina, je v pohode stráviteľná. Slabé 3*. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ed Wood feat. Uwe Boll Bylo nebylo, ale spíš nebylo než bylo, objevili se v Turecku Pterodaktylové. Nikdo neví, jak se tam dostali, ale je jisté, že někde v těch lesích (které čistě náhodou vypadají zrovna na chlup jako ty české, zvláště malebná vesnička s kostelíkem na kopci je v muslimské zemi opravdovou záhadou) se taky pohybovala parta asi deseti rebelů, se kterými si turecká armáda nevěděla rady a tak je musela zkrotit „black-op“ americké jednotky a k tomu všemu jim pomohla parta nadšených vědátorů v terénu, jejichž idiotské chování a kecy jsou teprve počátek. Režie únavná, kamera nepřehledná, hudba příšerná, efekty trapné, logiku nehledat jednoznačně největší sračka za posledních x let, kterou je však třeba rozhodně vidět! ()

Tigran odpad!

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto snímku jsem se neubránil přemýšlení o tom, zda se má jednat o vtip, nebo zda to tvůrci myslí skutečně vážně. Všechno je tu totiž naprosto špatně. Efekty jsou naprosto katastrofální, scénář a dialogy jsou na úrovni mexické telenovely, což se dá říci i o hereckých výkonech. Už jen to, jakým primitivním přímočarým způsobem jsou vykresleny charaktery jednotlivých postav, musí každého soudného diváka urazit. Pokud ovšem bylo účelem tohoto filmu pobavit diváka tím, jak je veskrze stupidní, pak by si zasloužil plné hodnocení, protože já se bavil náramně. Ale jen proto, že jsem něco podobného od tohoto "díla" čekal. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Mnoho postav bylo pojmenováno podle známých autorů sci-fi a fantasy. Burroughs (Duke Faeger) podle Edgara Rice Burroughse, Clarke (Todd Kramer) podle Sira Arthura C. Clarka, Donaldson (Howie Lotker) podle Stevena Donaldsona, Heinlein (Amy Sloan) podle Roberta A. Heinleina, Herbert (David Nykl) podle Franka Herberta a Briana Herberta, Lem (Mircea Monroe) podle Stanislawa Lema, Lovecraft (Cameron Daddo) podle H.P. Lovecrafta, Serling (George Calil) podle Roda Serlinga, Yolen (Ivo Cutzarida) podle Jane Yolen a Zelazny (Jessica Ferrarone) podle Rogera Zelaznyho. (Avalon820)
  • V turecké vesnici jde vidět plakát české spořitelny. (Shr1nK)
  • Hlavní hrdina filmu pije "Dobrou vodu" a dívá se na automapu ČR (přitom se nachází v Turecku). (Shr1nK)

Reklama

Reklama