Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaná pohádka Bambi II, v níž se po více než šedesáti letech znovu setkáme s Bambim, Velkým knížetem, Dupíkem, Kvítkem, Filim, Výrem a dalšími nezapomenutelnými zvířátky, se odehrává krátce poté, co mladý jelení princ ztratí svou maminku a zjistí, že jeho tatínek je ve skutečnosti váženým Velkým knížetem. Film, který nese inspirující poselství o odvaze, naději a překonání bolesti ze ztráty, vypráví příběh o zprvu rozpačitém vztahu mezi hravým srnečkem a jeho královským otcem, kteří se společně vydávají na nelehkou cestu, na níž vzájemnou snahou překonají smutek a najdou v sobě něco krásného a nečekaného: rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Filmpub.cz (Milada Hrušková)

"Tvůrci Bambiho 2 tvrdí, že se neustále dívali na jeho předchůdce a snažili se napodobit jeho atmosféru. Občas se ale zdá, že ho vůbec nepochopili. V původním Bambim se řekne prý celkem asi 800 slov. Nejsou tak důležitá, protože postavy mluví samy za sebe výrazy a tím, co dělají. O něco podobného se…"

Filmweb.cz (Tomáš Chvála)

"Veliká škoda, že se tvůrci k tématu postavili tak otrocky a namísto nastavované laciné limonády nenabídli raději nějaké osobitější pokračování. Takový třetí Lví král, který vypráví příběh prvního dílu z pohledu Timona a Pumby, je sice technicky vzato ptákovitou, která je spíš takovým roztomilým…" více

Tiscali.cz (Jan Jaroš)

"Konečná podoba, filmu, skladebně neobratná, s přerývaným tokem vyprávění jen potvrzuje pravidlo, že dvakrát nelze vstoupit do téže vody. Několik podařených situačních gagů, většinou s přemrštěnou gestikulaci (třeba králíčkovo pomrkávání, vychloubání nově příchozího jelínka nebo Bambiho střet s…"

Reklama

Reklama