foto

Alexander Gould

  • nar. 4.5.1994 (24 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alexander Gould Jerome se narodil 4. května 1994 v Los Angeles, Kalifornii. Je nejstarší ze tří dětí, byl vychován v židovské víře a sám se angažuje v mládežnické skupině USY. Má dvě starší sestry, Emmu a Kelly.

Alexander se už od dvou let pohybuje ve filmové branži, i díky tomu měl domácí vyučování. Podílel se na dabingu k filmu HLEDÁ SE NEMO, kde daboval hlavní postavu. Nejznámější se však stal díky roli Shanea Botwina v seriálu televize Showtime TRÁVA. V tomto seriálu vystupuje již od roku 2005.

Kromě toho si zahrál i epizodní role v několika dalších seriálech jako LOVCI DUCHŮ, ŘEKNI, KDO TĚ ZABIL, ALLY MCBEAL nebo ZÁKON A POŘÁDEK.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2013 Neporazitelný Superman
2006 Bambi 2
Jak jíst smažené žížaly
Zvědavý George
2005 Dark Shadows (TV film)
Diary of a Worm
Šoféři
2003 Exploring the Reef
Hledá se Nemo
2002 Oni přicházejí
2001 Zánik světa (TV film)
2000 Mexico City
1998 Město andělů

TV seriály

2012 Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (13)
2011 Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (13)
2010 Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (13)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Death Takes a Holiday (S04E15)
Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Kačeny a tygři (S05E11)
další epizody (13)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Deštivé dny (S02E09)
Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sedm sekund (S03E05)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Risk (S03E13)
další epizody (15)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (12)
2005 Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Světla za trest (S01E08)
další epizody (10)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Pan Bo (S04E11)
Akta Ex (S04E10)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Buráky a marjánka (E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2005 Weeds: Suburban Shakedown (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace