Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (347)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tonymu Jaa ukradnou slona a odvezou do Sydney. Tony Jaa si tam pro něj dojde a zmlátí půlku obyvatel. A zmlátí je tak neuvěřitelně hustym způsobem, že jsem fakt čuměl s otevřenou hubou. Ale chvála nepatří jen Tonymu, protože např. capoerista Lateef nebo obr Nathan Jones jsou taky megahustý. Scénář je sice úplně debilní, ale koho to sere že? Troufám si i tvrdit, že Prachya Pinkaew je dobrej režisér, jelikož ty nesmysly mezi bitkama kočíruje docela důstojným způsobem. Po shlédnutí mi nezbývá než konstatovat: "Don't stop Tony, I want more!" ()

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti Ong-bak je horší vo všetkom ako scenárom tak aj bojovími scénami (o tom, že Tony Jaa nieje herec nikto nepochybuje ale to ani nevadí). Všetci ľudia sa tu nechajú mlátiť čo je vyditeľné až hrôza, ruky sa lámu akože, každý máme plece, lakeť i zápestie. Ak Tony Jaa v dobrom filme tak Ong-bak. Toto je ... trápne. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Kolena-lakte, kolena-lakte, aneb thajský Krokodil Dundee v čiňanoch chce späť sloníka. Jackieho balet a Segalove zlámané kosti umocnené na n-tú (každý za "n" dosadí za ľubovolné reálne čislo z intervalu 0 až 100) dali vzniknúť chuťovke pre akčných fanjšmekrov (fanatikov). Po Ong-Baku som Tonymu definitívne podľahol, pretože čo tento chalan vyvádza je proste lahoda pre oko. Po dlhej dobre pocit totálnej satisfakcie a 4-minútový vstup do reštiky, bez jediného strihu poprosím zapísať zlatým písmom do memoárov bojových scén. Absolutórium nedávam len preto, že príbehová (občas až moc cukrová) vata je spolu s hercami veletrapná ("Kde je môj slon !?!") a nudí, čo je ale v tomto prípade vlastne jedno. P.S. Videné druhý krát a prihadzujem hviezdu. 90% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo a ještě jednou jo! Fandové bojových umění budou nejspíš slintat, protože toto je nářez. Tolik soubojů v jednom filmu? To už tady dlouho nebylo! Vynikající choreografie spolu s nápaditým scénářem nenechají diváka v klidu. Již úvodní honička se slony, ano se slony:-), dává tušit, že tady nudných chvil moc nebude. A co Tony Jaa? Ten si nic nezadá s Jackieho kaskaderskými kousky a nakládačku dokáže dát i wrestlingovým obrům. Navíc, 48 zlomených končetin svým protivníkům jentak někde neuvidíte:-)...85% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,7miliónaTržby USA $12,044,087Tržby Celosvetovo $27,165,581Tržby za predaj DVD v USA $13,293,677 //počet predaných kusov 744,511║ Jóój, ten príbeh je opäť jeden veľký preplácaný guláš, ale zas to zachráni choreografia súbojov, Tony Jaa je proste jednotka v karate a nevadí ani keď padúchov tlčie ako na páse po desiatkach. Akcia proste dominuje a niektoré dlhé zábery bez strihu sú proste fantastické, chcelo to lepšieho režiséra a mohla to byť žánrová delikatesa. /60%/ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama