Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto filmu skýtá citlivému divákovi takřka existenciální zážitek - po celou dobu mu totiž pomáhá uvědomovat nenávratně promrhávané minuty jeho života. Už od prvních záběrů, od prvního okamžiku, kdy před kamerou proběhne komparzista v zeleném gumovém oblečku, musí být každému jasné, že šlápl do nejsprostšího céčkového horroru. Nechci ztrácet další čas popisováním této tragédie. Ani nevím, proč jsem se na to koukal - snad jsem jen nemohl uvěřit, že by režisér Blair Witch mohl natočit takto zpackaný brak. inu, podařilo se. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo takové ty parodie na filmy, na které se dívají postavy ve filmech, akorát tady se to asi mělo brát vážně. Hvězdu za toho sympatického ekstraterestrijálního hnusáka v hlavní roli. Narazit na badatelských toulkách vesmírem zrovna na takovéhle idioty, tak chci lidstvo vyvraždit taky. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz se chtělo dostat hodně muziky a nutno říci, že se to z větší části povedlo. Téměř celý film udržuje diváka v napětí a to není málo. Také bylo lepší, když se do poloviny filmu pořádně nevědělo, jak vlastně ten mimozemšťan vypadá. Když se to pak odtajnilo a začaly se tahat střeva, tak té dramatičnosti trochu ubralo. Přesto "Uneseni" si zaslouží lehce nadprůměrné hodnocení, protože byli natočeni nekonvenčně a vlastně v komorním prostředí, aniž by to nějak ubralo filmu na zajímavosti. Invaze armády příšerek z vesmíru se už nekonala, asi nezbyly peníze na více těchto tvorů. Dávám 3 a půl hvězdy, protože jsem se docela bavil. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má zmätený a nudný začiatok, keďže ani situácia, ani postavy nie sú dobre rozvinuté. Navyše hlúpe trio postáv, ktoré film otvára, je necharizmatické. Po 30 či 40 minútach minutáže však dôjde k vysvetleniu a divák zistí, že „Unesení“ je originálny sci-fi príbeh s hororovými nádychmi a dej sa konečne stáva zaujímavým. Nakoniec je to typický nízkorozpočtový film, ktorý používa málo miest a špeciálnych efektov, ale ktoré dobre fungujú. 6/10 ()

demented 

všechny recenze uživatele

Eduardo Sanchez na nás vyvrhol ďalši film a čuduj sa svete je to rovnaká impotentná zlátanina ako báchorka o Blairskej čarodejnici. Ešteže Eduardo upustil od nezmysleného konceptu nevideného zla a krvilačného mimozemšťana nám naservíroval v plnej kráse (čo je ale pri pohľade naňho v niektorých scénach na škodu veci :) ). Ale mjekap rozpadajúceho sa Codyho, jednoducho nemá chybu, takže budiž mu odpustené. Stále lepšie ako sledovať osemdesiatminútové domáce video jednej hysterickej kravy a dvoch dementov, blúdiacich v Marylandskom lese. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno