Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který měl u mě klesající tendence zájmu, ale přesto jsem se vydržel dívat až do konce. Já filmy o mimozemšťanech zrovna dvakrát nemusím, takže už dopředu jsem cítil jakési opovržení nad tímhle snímkem, ale ve finální fázy jsem byl docela překvapený. Škoda jen, že tvůrci nedali tomu tvorovi víc prostoru. Scénka se střevy byla luxusní. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Horory tohoto typu fakt nemusim. Tam, kde je nějakej vetřelec, zombík nebo jiná nadpozemská mrcha, je mi hned jasný, že mě to bavit nebude. A tady tomu nebylo jinak. Nemá cenu, abych se dál rozepisoval. Čekal jsem od režiséra Blair Witch (moje srdeční záležitost) naprosto něco jiného a o 100% kvalitnějšího. 29% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sanchéz si udělal jméno na tom, že vzal jako první do ruky H8 a spustil éru FF. Ať se za to smaží v pekle. Altered jsou jeho jediným filmem, který je točený klasickým způsobem a ukazuje se, že Sanchéz bez své oblíbené ruční kamery příliš neumí. No on neumí moc ani s ní, pokud vezmu v potaz jeho filmy po Blair Witch. Ale přestože děj občas neměl logiku, emzák měl v tomto případě měl zachovat kouzlo neviděného a osazenstvo je v lepším případě bandaou nezaměstnaných ochotníků, drželo to jakousi záhadou pohromadě a mělo to i momenty, které by obstály i v přísnějším měřítku. Ale pocit promarněné příložitosti přetrvává. 50% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle emzácký sci-fi horor mě moc nebavil, hlavně v první polovině. Hrdina, čůrák, mullet a posera dýlujou s mimozemskou špínou, která je před lety zneužila na pokusy a sejmula jejich kámoše Timmyho. A ještě je tam přítelkyně Hope, která je v jednom kuse na facku. Snaha o udržování diváka v nevědomosti, rádoby psychologické chvilky, přemíra vidlácký iracionality, přehrávání, otřepanost - toť mínusy. Mělo to být radši komediální a mnohem akčnější. Plusem Cody v rozkladu, zubatý alien, střeva, jinak moc nic. Slabý průměr. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ako pútač som si predtým odkaz na 'Blair Witch' nevšimol takže som bol milo prekvapený, keď som si uvedomil, že režisér toho projektu sa zmohol aj na takéto niečo a že vie nahnať poriadnu porciu strachu nielen prostredníctvom tmy a utekajúcej kamery. Hneď od začiatku nás dej vypľuje v strede zbesilého diania a rýchlym, nabúšeným tempom vlastne vyslovene prebleskne až ku koncu. Nápad je vlastne ničím výnimočným, ale mne doslova sadol a páčil sa mi. Jasné je však aj to, že neherci sa o nijaké zlepšenie kvality nepostarali, hlavne Catherine Mangan mi poriadne liezla na nervy. Aj zobrazenie mimozemšťana bolo fajn, čoho sa vždy najviac obávam, či sa podarí. 75%.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)

Reklama

Reklama