foto

Joe Unger

  • nar. 25.5.1949 (69 let)
    Lake County, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In Your Eyes
OUTsideři
2010 Closed for the Season
2009 Sutures
2008 South of Heaven
2007 Broke Sky
Cold Ones
Stěhování pana McAllistera
2006 The Visitation
Uneseni
2005 Circle, The
2004 Death and Texas
2000 Na jih od nebe, na západ od pekla
Taková malá vražda
1999 Natural Selection
Černá a bílá
1998 Spoiler
Together & Alone
1997 American Hero
Ostrá parta
Šílená jízda
1996 The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1995 Night of the Scarecrow
1994 Démon pomsty II: Krvavá odplata
1992 Osobní strážce
Pole lásky
1990 Kožená tvář
Total Recall
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
Road House
1988 Lucky Stiff
1987 Carly v akci (TV film)
Štamgast
1986 Dostavník (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Maska
UFOria
1984 Noční můra v Elm Street
Sexuální potěšení
1981 Útěk z New Yorku
1979 Fast Charlie... the Moonbeam Rider
1978 Jdi, řekni Spartským

TV seriály

2013 Axe Cop (TV seriál)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Hatless (S01E09)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Cestou do ráje (S04E04)
2003 Carnivale (TV seriál)
Milfay (S01E01)
1998 JAG (TV seriál)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Union Station (S03E08)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace