Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle emzácký sci-fi horor mě moc nebavil, hlavně v první polovině. Hrdina, čůrák, mullet a posera dýlujou s mimozemskou špínou, která je před lety zneužila na pokusy a sejmula jejich kámoše Timmyho. A ještě je tam přítelkyně Hope, která je v jednom kuse na facku. Snaha o udržování diváka v nevědomosti, rádoby psychologické chvilky, přemíra vidlácký iracionality, přehrávání, otřepanost - toť mínusy. Mělo to být radši komediální a mnohem akčnější. Plusem Cody v rozkladu, zubatý alien, střeva, jinak moc nic. Slabý průměr. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Film má síce zopár hluchých miest, ale ajtak má slušnú mysteriózno-horrorovú atmosféru, ktorá mi miestami pripomínala X-files a príjemne mrazila. Zvlášť oceňujem, že sa film vyhol akémusi "intru" a od prvej minúty šiel priamo na vec. Vo vzduchu je neustále cítiť akési tajomno, ktoré správne dráždi fantáziu a dáva priestor na rôzne konšpiračné úvahy. Veľmi príjemné prekvapenie. 70 % ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý horor, při jehož sledování jsem se rozhodně nenudil. Ačkoli by se dalo příběhu leccos vytknout, tak má dobrý spád a sem tam i docela slušnou atmosféru, takže občasný logický kiksy se dají odpustit. Co se podle mého názoru moc nepovedlo je vzhled emzáka - dokud je přikrytý dekou a je ho vidět jenom kus, tak je všechno v pořádku, ale jakmile ho uvidíme celého, přestane to jednoduše fungovat - ta divná tlamička moc děsivě nepůsobí. Za to takový rozpadající se Cody, ten je opravdu notně šeredný. Prostě kdo ví, co má (může) od malého béčkového hororu očekávat, neměl by být zklamán. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Horory tohoto typu fakt nemusim. Tam, kde je nějakej vetřelec, zombík nebo jiná nadpozemská mrcha, je mi hned jasný, že mě to bavit nebude. A tady tomu nebylo jinak. Nemá cenu, abych se dál rozepisoval. Čekal jsem od režiséra Blair Witch (moje srdeční záležitost) naprosto něco jiného a o 100% kvalitnějšího. 29% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pavučina snů meets Krajní meze v hospůdce čtvrté cenové skupiny. Právě z ní po osmi pivech vylezli tvůrci i herci a natočili intro tak, jak by asi vypadal Predátor, kdyby McTiernan popíjel petrolej. A pak chlastali dál - i ten chudák v brčálovém kostýmku, co by svou tlamou mohl strouhat dětem pastelky.. Amatérismus, logické nesmysly, divné návaznosti v ději, ale přitom si to drží jakési nepopsatelné kouzlo - jako by (straight-to-DVD) Altered byli o dvacet let starší, než ve skutečnosti jsou.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)

Reklama

Reklama