Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... Imaginationland působí víc jako "nafouklá epizoda" (prakticky trojnásobek běžné stopáže dílu) než jako plnohodnotný celovečerák. Přesto jsem neměl pocit, že jsem byl o něco ochuzen (I když... zabili Kennyho nebo ne? HA! nevykecám :)) a story "Cartmanovy koule" zachránila co se dá. Takže jsem srab a nechávám 5. ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama