Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Být tak Buttersem a vysnít si to celé trochu jinak. Lépe a s více využitým potenciálem. Avšak i tak by to mělo něco do sebe disputovat s ozbrojeným Ježíšem, utíkat před prznícími lošťomilými vánočními zviřátky a spolu s Aslanem sledovat monumentální bitvu horrorových postav proti těm dětinským... Zato Kylem bych být nechtěl, protože Cartman by mě furt buzeroval s nějakým tím lízáním, což by mi časem lezlo dost na nervy. Ale bylo by to celé strašně smutné dobrodružství, protože ještě teď by mi kanuly slzy při vzpomínkách na brutální zavraždění Starostlivého medvídka., bůů. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama