Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

hippyman 

všechny recenze uživatele

i stand before you with dry balls, your honor... :))) skvělá coloradská trilogie o útoku na říši představ a jednom páru suchých koulí! :) imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... imedžinééééjššššn... ...imedžinééééjššššn... 100%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Super jízda. Zesměšňování několika režisérů a hlavně obrovského množství filmových postav. Já se tedy luxusně bavil. Možná je to tím, že jsem žádný díl South Parku neviděl už pěkně dlouho a možná je to taky tím, že tento film je opravdu vyjímečný. Kažodpádně se jedná o velmi dobrou zábavu. Partička veverek je úžasná. Ovšem v tomto filmu je toho úžasného daleko více. Nevěřím tomu, že se tohle vůbec může někomu nelíbit. Jasné 4*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama