Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Kým u väčšiny animákov nelipnem na čistokrvnej zábave, South park je práve ten výnimočný prípad, kde príbeh ide bokom a nevyžadujem nič iné len kurevsky dobré vtipy, zvrátené nápady, čierny humor a nadržané dialógy plné vulgarizmov. Toto všetko tu síce je, ale už nie v takom množstve a kvalite, ako ponúkal seriál, či Peklo na zemi. Námet určite zaujímavý, ale od toho, aby som sa váľal od smiechu po podlahe to malo svinsky ďaleko. Dobré, no miestami aj trápne. Môžete mi za to aj lízať gule, viac, ako tri pre mňa určite nie. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

South Park jako vyšitý. Stone a Parker jsou ve svém živlu a nápady jim rozhodně nechybí- v tomhle trojdíle je zjevná jejich schopnost vytvořit něco velkolepého. Všechny hlavní postavy se chovají naprosto tak, jak by měly. Nechybí i nějaký ten politický humor a po dlouhé době opravdové morální poselství (Luke Skywalker opravdu ovlivnil můj život víc, než mnozí opravdoví lidé)... a Mel Gibson fantasticky animovaný :D ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama