Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Nějak sem se s chlapcema chvilku nepotkal, o to větší byla moje radost, že se ani krapet nezměnili a pořád vymejšleji krásný nesmysly. Před představivostí tvůrců smekám a někdy se mi ani nechce věřit, že tohle daji dohromady, aniž by své fantazii pomohli nějakejma chemikáliema. Tak a teď všeho nechám, jdu koupit nějaký sítě a jiný užitečný věci pro lov Leprikona a dál už se samo ukáže jak to bude dál. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

South Park nikdy nezklame. Tahle cesta do představivosti je plná South Parkovskýho humoru. Navíc duo Trey Parker a Matt Stone dali opět průchod svý fantazii a ve filmu se objeví pestrá škála všelijakých postaviček. Mě samozřejmě potěšili ty hororový. Tohle je prostě vymazlený. South Park je pro mě kult ke kterýmu se vždycky rád vracím. Maximální spokojenost. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Ani kdybyste se zkouřili tak takovýhle věci si prostě představit neumíte. Směska Hvězdné brány, Letopisů Narnie, Gladiátora, Hvězdných válek, Pána prstenů a já nevim co všeho možnýho .. to lze nalézt právě zde. K tomu nadržený Mel Gibson, lesní zvířátka, které si vymyslel student čtvrtého ročníku a také lidoprasomedvěd .. skvělý :)) Nejlepší pointou celého filmu bylo hledání AIDS v Cukrovém lese a úprk do Sluníčkového hradu před nepřáteli, kteří se blížili z Mňamkových hor. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama