Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No je to takovej trojdíl. Se vším všudy, co se na správnou trilogii sluší a patří. Heroický Buttersův příběh, nějaké to znásilnění Pepka námořníka nebo Kurta Russela a mnoho dalšího. Zezačátku jsem se bavil dobře a pestrost postav v zemi Představivosti byla skvělá. Způsob likvidace notoricky známých postav byl ještě o třídu lepší. Ale potom to nějak vyčichlo, já na chvilku usnul, a konec už je jen takové tlachání s občasným lízáním koulí. ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama