Reklama

Reklama

Hvězdná srážka

  • Itálie Scontri stellari oltre la terza dimensione (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z trestanecké planety jsou propuštěni vesmírní pašeráci Akton a Stella Star (Caroline Munro). Sám Císař je omilostnil, aby se vydali na nebezpečnou cestu - mají vypátrat úkryt zlotřilého vévody Zarth Arna a najít loď ve které ztroskotal jediný císařův syn (David Hasselhoff). V doprovodu šéfa galaktické policie Thora a robota Ella navštěvují planetu amazonek, planetu ledu a planetu neandrtálců, zatímco se schyluje k rozhodujícímu střetu mezi Císařem a Zarth Arnem... Svérázný příspěvek italské kinematografie k žánru space opery volně kopíruje scénář Hvězdných válek Nové nadějě, ne však jejich technické provedení a tak vyznívá značně béčkovitě a roztomile naivně. (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

film z kategórie ODPAD/***** - tomuto snímku nemôžete dať iné hodnotenie ako minimálne alebo maximálne, s tým, že ani jedno, ani druhé nie je myslené a brané vážne. Mladý Hasselhoff vo svojej prvej "veľkej" filmovej úlohe a (!) Christopher Plummer (!) spolu so sexi Stellou Star, ktorá predvádza plejádu sexi kostýmčekov, to je totálny trash, ultrabéčko, edwood sa musí radovať; ak by sme to chceli predsa len rozobrať - je to nechutné plagiátorstvo Hviezdnych vojen! Ale ako rozptýlenie na piatkový večer navyše s originálnym a vtipným simultánnym dabingom v rámci Ozvien festivalu otrlého diváka v A4 to padlo ako veľmi príjemná zábava! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Film inspirovaný Hvězdnými válkami, natočený necelé dva roky po nich, a není to Sador, vládce vesmíru. To jsou mi věci. Čekal jsem další odpočinkovou parodii a podle dialogů a roztomile nevěrohodných herců to vypadá, že jsem měl pravdu. Na druhou stranu, osudové poslání, záchrana vesmíru, vzbouřenci, zrada, manipulace, všechno se bere tak vážně. Tak je to komedie, nebo ne? Asi je to stejně jedno, protože k smíchu je film tak jako tak. Za vidění stojí kvůli tomu, nebo kvůli tomu navzdory. A taky kvůli Caroline Munro a Nadii Cassini v kožených bikinách, Davidu Hasselhoffovi v bitvě na světelné meče (ke konci se to přiživování na Star Wars lehce zvrhlo) a znovu potvrzené pravdě, že i plytké a nenáročné filmy se dají natočit skvěle nebo mizerně, nebo všechno mezi tím. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Neskutečná moč. Ze začátku jsem z hereckých výkonů takový zajímavý pocit. Tenhle pocit se vzrostl s odhalením jména hlavní ženské postavy a to Stella Star. Pocit byl takový, že jsem možná omylem zabrousil do kategorie erotické. Starchrash má tolik divných věcí, scén a herců, že to člověka k sedačce připoutá. Když se tam objevil Plummer na tři minuty, tak mi najednou přišlo, že jsem svědky nejlepšího hereckého výkonu v historii. Pak se to zase rozjelo. Na konci mě už z těch laserů ale hlava bolela. -"Now maybe is a good time to use your ancient system of paryer and hope it works for robots as well." ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Určite nebudem sám keď poviem že filmy charakterizované ako vesmírne Sci-fi je jeden zo žánrov s ktorého si zub času odkrajuje najviac. A to je jedno či s 50´s 60´s 70´s alebo 80´s. A keď ešte k tomuešte nepodarene kopíruje svojho známejšieho staršieho brata tak to je katastrofa. Star Crash je jedným slovom, hrôza. Efektov je tu plno a ani produkcia sa nezdala byť céčková. Ale to trápne spracovanie, čo sa snažilo kopírovať Star Wars ale pritom sa pokúšalo byť iné až všetky tvary vesmírnych lodí, zbraní a mimozemšťanov boli na vysmiatie. Gýčovité atrapy a karikatúry na hviezdne vojny sa nedali brať vážne. Myslel som že sa budem baviť keď tu hrá aj David Hasselhoff ale nie, nič takého sa nekoná. Dokonca aj svetelný meč tu vyzeral hrozne. Vesmírnych bojov tu bolo dosť ale iba sa dookola opakovali a nudili. Hudba takisto šmejdová a pritom skladateľ John Barry patrí medzi špičku. Moje hodnotenie je 1*. Zaslúži si to možno o jednu viac. Predsa potenciál to malo ale ja som sa na tom nezabával. Možno zmením názor keď si pozriem Turkish Star Wars ()

Mol 

všechny recenze uživatele

SOON I WILL JOIN YOU AS YOUR PRINCE OF DARKNESS! To se moc nepovedlo. Směsice filmů Star Trek, Star Wars a Flashe Gordona s charismatickým Davidem Hasselfoffem (který tady bohužel nemá tolik prostoru) nedopadla podle mého očekávání. Nejvíc film sráží hvězdné souboje, které nejsou dotaženy a chybí jim ten správný adrenalin. Začátek filmu je trošku chaos a člověka film chytne až na planetě amazonek, kde Stellu a Elleho nahání obří robot. Stella je sice úžasná, ale nakonec se z ní vyklubala docela gold digger, když to celý film hraje na robota Elle a pak nakonec skočí do náruče bohatého prince Simona. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (19)

  • Prvá klapka natáčania padla 15.10.1977 v štúdiu Cinecittà v Ríme. Natáčalo sa však aj v Maroku, Tunisku a v Hollywoode. (beso74)
  • Christopher Plummer dostal zaplatené za každý deň natáčania 10 000 dolárov. Väčšinu scén s jeho postavou (Cisár galaxie) preto natočili za jediný deň. (beso74)
  • Do finálnej podoby filmu sa nedostala scéna s dinosaurom. Aj keď ju natočili, nakoniec ju nepoužili. (beso74)

Reklama

Reklama