Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Pásli kozy satani, při francouzské Bretani..“ Nevšední snímek s mírným nádechem hororu a pubertálně-sexuálním dusnem jsem si vybral kvůli Vincentu Casselovi, který mě jakožto Bohuš Stejskal v gumácích s verbálním projevem Beavisova parťáka rozhodně nezklamal, což se však nedá říct o zbytku mužského osazenstva, které je tak nesympatické, že jsem se jen modlil, ať jim kozí úchyl Josef pustí co nejdříve žilou a na monitoru se rozprostře slastný nápis FIN. To byl předpokládám autorský záměr, ale pak to nemělo celé trvat déle, než 30 minut.. Alespoň, že se na ty holky dalo dívat (samozřejmě s výjimkou fešné paní správcové, která zapadla do celkem gurmánsky vybraného obludária galských venkovanů). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který na mě moc velký dojem neudělal. Najde se tady sice několik slušných momentů, ale jinak to byla přehlídka pouze sprostých slov a nesmyslných keců jenž mě dost nudili. Nejvíc mě asi zaujal výkon Vince Cassela a pěkné herečky. Osobně mi stačí vidět tenhle film jen jednou a nikdy více. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl posledně film s Vincentem (Jeho veličenstvo Minor), hrál tam kentaura a souložil s cipřišem či co to bylo za středomořskou dřevinu... Říkal jsem si, že to je asi už maximum ulílosti a i když jsem si cenil jeho odvahy ,,jít'' opravdu do všeho, bylo mi trochu líto, že se tenhle herec nevěnuje lepším kouskům. Je to totiž pan herec. Po Satanovi jsem zjistil, že nikdy neříkej nikdy a Vincent zase překvapil. Začínám mít podezření, že ho prostě klasika nebaví a rád si odskakuje do ulítlých rolí ulítlých filmů. Asi podobně jako se Madsen rád vyskytuje v nejšílenějších béčkách. Prostě ho to baví. Začínám si být jistý že s Vincentem to tak je. Ti, co mají hodně pod kapotou prostě potřebují ten maximální výkon vydat a to jakkoliv - tak proč né jako kentaur nebo podivný vesničan Josef. Mně osobně Satan zaujal spíše touto úvahou o Casselovi a pak snad ještě Josefovou vnadnou neteří. Jinak ničím. Do filmu jsem šel jednak kvůli Vincentovi a i proto, že mám filmy s pánem temnot celkem rád a je jedno jestli v tom hraje Heřmánek nebo Al Pacino :-) . U Satana jsem se nebál ani sekundu a všechny ty lekačky tu už dávno byly. Navíc já osobně loutky nepovažuji za nic hrůzostrašného a to ani když rozmontované vysí na půdě. Jediné zajímavé bylo prostředí opuštěné usedlosti a také sesbíraná partička samých divných typů co se kolem usedlosti pohybovala. Jsem opravdu zvědav čím mě Vincent ještě překvapí ! Tohle bylo u mně ale jen za jedno kopyto. * ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Francouzskou hororovou tvorbu mám rád. Líbí se mi to dramatické napětí ta hnusná srdce bijící brutalita, ovšem to jsem zde postrádal. Beztak většina francouzských hororů od kterých jsem si něco sliboval mě moc nezaujala a nakonec na mě působila až podprůměrně. To o Sheitanovi, od kterého jsem si nic nesliboval říct nemůžu. Sheitan mě fakt potěšil. Pro mě sice vůbec horor, spíše drama, které vrcholí napínavým thrillerem, ale dobrý. Jsem celkem spokojen až na totálně až přímo posraný konec. Ten se fakt nepovedl, nevím co se stalo s Yasmine, nevím proč jí vůbec nezachránili, zkrátka to skončilo úplně bez konce jako snad všechny horory. Ale jinak se mi to líbilo a uděluju čisté 4/5. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv velká zábava a potom boj o vlastný život. Tak čo postava to troll aj Cassel tu vypadal ako 1000% vidlák, a ako ho zamaskovali, skoro som ho nespoznal, no jemu by som do auta nesadol, mal som z neho nepríjemný pocit. Nemôžem si pomôcť, ale postavy sa chovali ako čistý primitívi, naozaj ich nezmyselné chovanie som často nechápal. Na začiatku som si uvedomil, že som už dávnejšie film videl a pamätal som si aj to, že film ma ani vtedy vobec nebavil a spomenul som si dobre, lebo aj teraz to je o tom istom. Neskutočná nuda, príbeh nemá vobec logický sled a horor to nieje určite. Krv žiadna, iba troška na konci a dve vylúpnuté oči sú na horor veľmi málo a ešte nemal ani štipku napätia. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno