Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden den v životě mladého taxikáře, jeden den plný komediálních situací, ale i zásadních změn v jeho životě. Pražský taxikář Jarda (Jan Dolanský) chce oslavit své narozeniny, všechno má pěkně naplánované a pod kontrolou, tak jako zatím vše ve svém pracovním i soukromém životě. S každým vyjde, všechno zařídí, všichni jsou s ním spokojení. Jarda se prostě „vyzná“. Má skvělou manželku, krásný byt, pohodovou práci, novou milenku a spoustu dobrých známostí, jenže do jeho nového taxíku nastoupí muž (Viktor Preiss), jemuž osud toho dne také nadělil řadu nečekaných a komplikovaných situací a zásadních rozhodnutí. A tak se pro oba v nečekaném společenství a v celodenním putování proměňuje řada vztahů i hodnot. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Proč ne. Lehký, odpočinkový film. Existuje rozhodně víc zhovadilostí, než je tento.

curtys

curtys (hodnocení, recenze)

Pridavam sa k maximgorkovi. Mna tento film pobavil. Isiel o pol jednej v noci a povodne som o nom ani nevedel. Ale napriek neskorej hodine som ani neodisiel ani nezaspal ale film ma vtiahol do deja a udrzal moju pozornost :-) A celkom dobre som sa bavil. A o to predsa v urcitych zanroch ide. Netvrdim ze nema chyby ale kedze som sa citil prijemne tak ich autorom aj herom odpustam :-)

JenYann

JenYann (hodnocení, recenze)

jedna* za úvodní píseň....jinak ubohý.a to mám přitom Dolanskýho ráda.

kohout08

kohout08 (hodnocení, recenze)

Tak u tohoto filmu jsem se slušně bavil:-) Příjemnej fil na oddech, ale musi říct že je to rozhodně lepší ne Ta ultrakravina Vy nám taky šéfe!

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Taky si myslím že se to dá. Ale co, na mém názoru přece vůbec nesejde .-)

Cunigonde

Cunigonde (hodnocení, recenze)

Souhlasím s veškerou zde vyslovenou kritikou. "Humor" ubohý, křeč a ani nitka originality. A to to kdosi kdesi přirovnával k Jarmushově Noci na zemi. (!!)

Philoun1

Philoun1 (hodnocení, recenze)

Mě se ten film taky celkem líbil, jasně že sem se neválel po zemi smíchem, ale bavil sem se a to je prostě českej humor, kterej neurazí v žádným případě.

sinner01

sinner01 (hodnocení, recenze)

Tak Vám nevím... nechápu, jak se to někomu nemohlo líbit a tedy když už to horko těžko pochopím, tak zase nepochopím proč tento film tzv. "filmolmový fajnšmekři" shazují... Vím jen tolik: když se dívám na českou komedii, očekávám český humor a ten v tomto dílku rozhodně je... Takže Vy fajnšmekři, až zase budete hodnotit český film, tak se dívejte českýma očima. Rozhodně tento film není špatný. Jen jaksi Vy se špatně díváte.... Jinak "čest vaší dopisovací práci"

Perat

Perat (hodnocení, recenze)

Snenar: vypada na amaterskou praci a touhu okopirovat telefoni budku. Dialogy jsou strasne umele a cloveka pokazdy zarazi matoznost postav. Je mi lito hercu. kazeji si tim povest.. Hudba: uvodni song je kopie slunecneho hrobu z Pelisek, zbytek absolutne tragicka anglicka vyslovnost interpretu. Herecky vykon: Preiss klasika, Dolansky (mam tohoto herce rad), ale zrejme vinou opravdu slabeho scenare nic moc.. Rezie: uroven seminarky na FAMU.. Vysledek: odpad, nechodte na to, pocitam do mesice to pobezi na CT... Pac navstevnost pude razantne upadat. Ja na to mel VIP listky a bylo tam 8 lidi, v patek vecer...

Kubulla

Kubulla (hodnocení, recenze)

Viktor Preiss opet po dlouhe dobe exceluje na platnech kin... bohuzel ale v nepropracovanem filmu, ktery je nekdy az zbytecne "humorny" a prodluzovany. Jan Dolansky je vcelku sympaticky herec, ale nektere sceny az zbytecne prehraval.

Vodny

Vodny (hodnocení, recenze)

Radím všem, kdo se na tento film chystají do kina, aby si radši ušetřili peníze na nějaký popcornový úlet z USA. Positivně hodnotím Viktora Preisse, který na rozdíl od neskutečně umělého a křečovitého Jana Dolanského působí přirozeně a věrohodně. Další a poslední plus tkví v pravdě o životě, kterou tento příběh vypráví. Hudba nic moc, výkony ostatních podprůměrné (což nezáleží jenom na jejich umění, ale také na režisérovi, který tyto role napsal velice chudě a jednostranně) a celkově je film poměrně nudný a prázdný.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

WTF! Takže i tato chystaná česká komedie nebude zase nic nadprůměrného, pouze další novodobý komediální průser .. ach jo.

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

Cival: připodobnění ke Collateralu a Telefonní budce mě taky napadlo, ještě je v tom podle mě trochu amerických komedií (třeba s Doris Dayovou) ze šedesátých let (ovšem je otázka, jestli by byl Kotík něčeho takového schopen a jestli nejsem paranoidní;oD) - například dělení obrazu při telefonování apod. Přišlo mi to docela dobré, ale možná jsem byl trochu shovívavý vzhledem k tomu, že šlo o hrubý sestřih;oD.

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Existují zkušební projekce, novinářské projekce...a tak :-)

Girili

Girili (hodnocení, recenze)

Kde jste ten film všichni viděli, když ma premieru v cervnu a na DVD taky nevysel?

Chir

Chir (hodnocení, recenze)

Velmi se na tento film těším a pokud o něm někdo má bližší informace muze mi je poslat na mail

Blofeld

Blofeld (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátil z testovací projekce, čeká nás slušná vtipná komedie - bohužel, protože stejně tak dobře to mohlo být skvělé drama!

Reklama

Reklama