Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (240)

teutates 

všechny recenze uživatele

Atmosfericko nabušený thriller s veľkým potenciálom,len trocha slabším prevedením..!Reaping nieje rozhodne len priemerným snímkom-na nič sa nehra a aj napriek viacerým prvkom nič nekopíruje!Stephen Hopkins sa snaží tak ako herci,takže celý snímok pôsobí dostatočné presvedčivo!Avšak potrebovalo by to vačší priestor,logickejší scénar(pár hluchých miest)a trocha viac napätia!Celkový dojem-silné 3*! ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

50% - Atraktivní děj. Držitelka dvou Oscarů v hlavní roli. Výborný název. Tolik předpokladů měli tvůrci KS v kapse. Výsledek? Děj, který se slibně rozvíjí a staví napětí v první polovině je náhle "krvavě sklizen" druhou částí, kde "vyniká" debilní pointa s imbecilním závěrem. Hilary Swank tak akorát "krvavě sklidila" černou šmouhu na svém talentu pro výběr skvělých filmů. A název? Ano, to docela sedí - "sklidíte" film, při sledování jeho pointy budete "krvácet." Tohle je krvavá sklizeň. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Pokud nečekáte revoluční kultovní dílo a máte se chuť jen pobavit nadprůměrným hororo-thrillerem tak The Reaping rozhodně doporučuju. Pár solidně zákeřných lekaček. Dobré efekty a velice "koukatelná" Hilary Swank. Dal bych plný počet hvězd, ale mám jako ateista trochu averzi k těmhle biblickým, satanistickým nebo já nevím náboženským tématům. Hlavní hrdinka ale většinu filmu vystupuje jako zklamaná misionářka => zapřísáhlá ateistka, takže to není tak zlý. Jako další nevýhodu vidím možná přílišnou uspěchanost, protože jisté pasáže se daly trochu natáhnout. Přišlo mi to takové... zběsilé a časově nahuštěné. Z reakcí ostatních je na druhou stranu cítit radost, že to tak rychle uteklo... Zvláštní... Mám asi opravdu jiný vkus. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dost průměrnej film, na to co Hilary Swank točí v posledních letech. Jako takovej náboženskej horor to sice nebylo zas tak špatný, ale bylo to na muj vkus až příliš přeplácaný, hlavně teda na konci a pointa trošku zastaralá a okoukaná. Taky se mi moc nelíbila ve vedlejší roli AnnaSophia Robb, sice sem si jí celkem oblíbil z Terabithie, ale na tuhle roli by se podle mě hodil někdo daleko záhadnější a mysterióznější. Nicméně některý scény jsou docela napínavý a celkově film neni špatnej. jen to neni žádná bomba ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

mysteriózní hororová sci-fi, kterou se hlavně nesnažit moc pochopit a jen se nechat vtáhnout do příběhu, vychutnávat si zdařilé efekty, koukatelnou hilary swank a příjemný spád tajemné jedenapůlhodinovky... po zdejší kritice jsem opravdu moc nečekal, ale překvapivě to bylo nakonec ďábelské překvapení. 70% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Konzultantem pro snímek byl Joe Nickell, který je rovněž jako hlavní hrdinka příběhu vyšetřovatelem zázračných událostí. Nickell má bohatou minulost, kromě detektivní práce se věnoval i žurnalistice a kouzelnictví. Jeho široký záběr začíná u Jacka Rozparovače přes Turínské plátno a končí u UFO. (imro)
  • Hudbu k filmu původně napsal legendární Philip Glass, ale producenti nebyli s výsledkem spokojeni, a tak na poslední chvíli najali Johna Frizzella. (imro)
  • Natáčení v Lousiane bylo přerušeno díky hurikánu Katrina. (imro)

Reklama

Reklama