Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (240)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ke konci by to chtělo metalový nátěr, který by diváka probral z tvrdého spánku. Mrzí mě, že téma egyptských ran nebylo dotaženo ke grandioznímu finále, protože něco podobného nenapadne dnešní hororové scénáristě denně. Hilary Swank byla silným magnetem, ale ani ona nedokázala nakopnout hororový žánr do vyšších sfér. 50% a od dnešního dne zavádím jednotné hodnocení pro filmy z tohoto žánru... ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Krvavá řeka, kobylky, oheň a další biblické pohromy mě s Hilary Swank opravdu bavily! A na závěr jsem opravdu satanský kult nečekala, stejně jako to, že Hilary zachrání to bloňďáté ďábelské dítě (a věřím, že ďábelské vážně bylo)... z obětí se zrodí dokonalé dítě.. Závěrečná scéna v autě byla skvělá! ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Trocha toho náboženského mysticismu, jeden předkřesťanský symbol plus satanismus a máme tu vcelku ucházející horor, který sice nijak neohromí, ale rozhodně nenudí. Lekačky jsou správně načasované, krve je plná řeka, ale nemáte pocit, že byste si měli dát igelit pod televizi, aby se vám nezasvinil koberec. Prostě v rámci žánru film, který se dá považovat za povedený. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Až na pár nudných momentů to bylo koukatelné. Nijak zvlášť dobrý thriller, u kterého jsem se těšil na konec - ne kvůli nějakému finiši, ale už mě to doslova unavovalo. Škoda, myslel jsem, že to bude lepší. Pro fanoušky Hilary Swank jedna hvězda navíc, mě zase tak moc tato herečka nezaujala a kdyby nebylo Million Dollar Baby, tak bych ji ani neznal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv ztráty a znovunalezení víry, spousta scén, které jste už asi někde viděli, očekávatelný konec a spíše béčkovější celkový charakter, ale mě se to, kupodivu, docela líbilo. Když přihlédnu k tomu, co bylo v tomto žánru za poslední roky natočeno, tak bych to snad zařadil i na ty přednější příčky. Hillary odvedla slušnou práci, bylo tu pár povedených lekaček, parádní útok kobylek, holčička, jež mi naháněla husí kůži a solidní práce s atmosférou. Silných 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 59. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • AnnaSophia Robb (Loren McConnell) bola vo filme skutočne bosá, dokonca aj v scénach, v ktorých bežala lesom. Podľa jej slov si to celkom užila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama