Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Beyond the Sea (S06E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

V alternativním roce 1969 dojde na Zemi k nepředstavitelné katastrofě. Dva astronauti na speciální a nebezpečné vesmírné misi se pak musí vyrovnat s jejími následky. (Netflix)

Recenze (95)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lavíroval som medzi štyrmi a tromi, ale vzhľadom na záver nehodlám spustiť z hodnotenia. Kozmonautika vplýva na psychiku, ale či nie si psycho už tm, že ideš tam, kde nič nie je? Drahé obsadenie nebolo nadarmo. S absurdnou a presvedčivou ideou, že niekedy je človek schopný všetkého, aby nechal toho druhého pochopiť, ako sa cíti. S trocha otvoreným koncom, či sa vlastne všetko stalo tak, ako to na prvý pohľad dotyčný pochopil. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl měl našlápnuto na plné hodnocení, ale konec je naprosto zpackaný a nedodělaný. Postavy se na konci (ne jen na konci) chovají naprosto nelogicky a nutí mě to až přemýšlet, jestli v té alternativní realitě nemají náhodou i jinak nastavené city. Začátek byl naprosto famózní, koncept mne také velmi nadchl, ale jak říkám, konec to totálně pohřbil... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncert pod taktovkou Johna Crowleyho, taká malá 1969:Vesmírna odysea. Alebo skôr veľká. dá sa predpokladať že nebude patriť k najobľúbenejším a  nebude najlepšie hodnotenou epizódou avšak určite osloví mnoho filmových nadšencov. Netflix rulez išli bokom, Crowley potvrdil svoje kvality ktoré predviedol v True detective a seriálové kúsky mu idú lepšie ako filmy, teda minimálne jeden ktorý som videl a hodnotil. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, aj takto by to v budúcnosti mohlo vyzerať - miesto Skypových hovorov, keďže váš blízky je na míle ďaleko a bytostne vám chýba, sa nebude premietať jeho hologram (ako som si to vo fantázii predstavovala ja), ale budete mať vedľa seba reálneho človeka – lenže nie z mäsa a kostí. Potiaľto je táto predstava lákavá. Lenže potom (a to už hovorím o filme) sa ukázalo, že človek nie je lepší a menej zákerný, ako v čase nájazdov primitívnych kmeňov. Stále v ňom víťazí egoista. Jediná výhrada tohto dielu – predvídateľnosť deja. ()

xsexbox 

všechny recenze uživatele

Škoda toho konca ktorý úplne podryje a zahodí do koša dobrácke chovanie postavy ktorú hrá Harnett a totálne to nesedí a je to vycucané z prsta no nie ľudského prsta ale ešte z prsta robota. Možno lepší konec by bol keby sa Harnett doholí a ide v tele Pinkmana narobiť rešeto z tej sekty sediacej v base keďže je robot a využil by silovu imunitu. Toto bolo strašne klišé a úplne nezmyselné. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V příběhu se objeví sci-fi knihy "Ilustrovaný muž" Raye Bradburyho (ve scéně s kresbami v kabině) a "Měsíc je drsná milenka" Roberta Heinleina (ve scéně v knihkupectví a posléze při několikerém čtení). V případně Heinleina byla ovšem použita edice z roku 1977, zatímco příběh se odehrává dříve. (cerdax2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno