foto

Marceline Hugot

  • nar. 10.2.1960 (60 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blow the Man Down
Liberté: A Call to Spy
2018 Tully
V prach
2017 Meyerowitzovic historky (nový výběr)
Obludárium
Wanderland
2016 Jisté ženy
2015 Slow Learners
2014 Posledních pět let
2013 Happy House, The
Mrazivá noc přichází
2012 Backwards
Cena peněz
2009 Julie a Julia
2008 Prosíme přetočte
Sesterstvo putovních kalhot 2
2007 Du beonjjae sarang
The Favor
2006 Cvokař
Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Let číslo 93
Noční volání
Skandál
Stephanie Daley
2003 Holky z lepší společnosti
2002 Životní rychlost
2001 Born Loser
2000 Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Autumn Heart, The
1998 Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five
1997 Hudson River Blues
Vraždy po internetu
1996 Dunston: Sám v hotelu
1995 Tři muži v negližé
1991 Hotel Wellesley
1990 Alice
1989 Společník na dlouhé trati
1988 Podnikavá dívka

TV seriály

2019 Co děláme v temnotách (TV seriál)
City Council (S01E02)
Gotham (TV seriál)
Pena Dura (S05E05)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Wiedersehen (S04E09)
2017 Godless (TV seriál)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
Fathers & Sons (E04)
The Detour (TV seriál)
The Trip (S02E10)
The Heat (S02E07)
The Tub (S02E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
Remember the Devil (S04E17)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (S01E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dinner for Seven (S04E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Iowa (S07E11)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Pozůstalí (TV seriál)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Dohoda (S07E02)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Gladys (S01E05)
Ježíšek a antikrist (S01E04)
další epizody (6)
Černá listina (TV seriál)
Lord Baltimore (č. 104) (S02E01)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Idiots Are People Three! (S06E03)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
21 (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Age of Innocence (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blood Brothers (S13E03)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Láska je láska (S04E19)
Spřízněné duše kompromisu (S04E15)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zelená iniciativa (S04E06)
Konkurz (S04E04)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Třídní sraz (S03E05)
Reparát (S03E01)
Cooter (S02E15)
další epizody (5)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
2006 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Eros in the Upper Eighties (E13)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Domov (S05E16)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Ed (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Není kouře (S03E01)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Jak pohřbít milionáře (S04E08)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Staré končí, nové začíná (S01E25)
1994 Ellen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky