Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (104)

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti si myslím, že vztahy fungují trochu jinak a poněkud mě otravovala různá ta vztahová klišé, která pochopitelně taky přišla na přetřes... ale tenhle díl měl tak geniálně vygradovaný a vypointovaný konec, který mě natvrdku dojal k slzám (a to už je něco, jak se jinak romantickým věcem vyhýbám velkým obloukem), že mu po zralé úvaze napálím plný počet. ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potřebovalo by to výrazně zkrátit. Na začátku člověk tápe, o co tam jde. Postupem času se věci začnou odkrývat, ale příběh je docela jednoduchý a myšlenka v tom není natolik geniální, aby to sama o sobě utáhla. Hodina je moc. Navíc tam je, jako již tradičně, pár nelogičností - např když si po více než roce, nespočetném množství schůzek, ústřední pár uvědomí, že si nikdy nepamatuje nic, co se odehrávalo před danou schůzkou. Tak nevím, ale tohle by neomlouval ani Alzheimer v pokročilém stádiu. Nicméně Georgina Campbell skvělá, Joe Cole mi přišel takový.. ne příliš sympatický, nudný patron. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně se na to kouká, to jo, akorát že veškerý zásluhy jdou za slečnou Džordžínou, a ne za příběhem. Ten mi naopak přijde snad nejslabší ze všech dosavadních epizod. Sice je fajn ten optimismus na konci, ale síla námětu žádná a pointa překvapující asi jako že včera byl pátek a dneska je sobota. Spousta z nás takhle prožila střední i vysokou a žádná extra věda v tom teda nebyla... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uff, preskocila jsem dily, protoze Anthea napsala, ze na konci plakala a tak ja poctive cekala vztahove drama, ale misto toho jsem byla vlastne na konci zklamana, ale zaroven mile prekvapena tim koncem. Taky chci takovy program, ty vztahove karamboly jsou nekdy hrozny peklo a ja jsem zrovna typ, co se proste nepouci :) A ty zkusenosti proste potrebujeme... A nebo ne? SPOILER, ksakru, nemuze nekdo tuhle aplikaci vyvinout!!! ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh, nápad, obsazení, ale nejlepší na tom je, že vás konec příšerně vyděsí a rozveselí zároveň. SPOILER Láska, která si najde cestu, ald zároveň obrovský paradox. Celou dobu to vypadá, že to nedopadne vůbec dobře a ti dva spolu neskončí, nakonec to dopadne dobře, jenže člověk si zároveň uvědomí, že v té aplikaci / jiné realitě jim systém chladně určoval partnery a neměli na výběr, ale pak se dostanou zpět do reálného světa a najdou se díky aplikaci, které předali zodpovědnost za hledání. Vlastně si ani nejsem jistý, jak ten přechod proběhl. No, každopádně to bylo skvělý. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno