Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Smithereens (S05E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Smithereens
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Londýnský řidič sdílené taxislužby unese zaměstnance společnosti provozující sociální média a vyvolá mezinárodní krizi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to čistých 70%, ale je to také zajímavá epizoda, která se soustředí spíše na několik aktuálních "palčivých" otázek než na nějaké upozornění na vývoj a směřování technologií. Chybí si nějaké extra vyústění něco šokujícího, ale některé dnešní záležitosti to ukáže v plné "kráse". Zase trošku jiný díl, ale slušný. Howgh! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No joo ta moderní generace ty furt koukaj jenom do mobilů co? No a tak nějak o tom je tahle epizoda, jako kdyby se o tom nemluvilo v každejch druhejch zprávách, mezi lidma středního věku a důchodcema, teď už to cpou i sem. Doslova téma, který je úplně všude. Mobil nemůže za to, že je někdo debil a kouká na něj při řízení, takže vlastně tahle celá epizoda ztrácí úplně poitnu. Chybí mi tady ta scifárna, tohle je prostě jako průměrnej film o únosu a na ten jsem se fakt kurva koukat nepřišla. Hodnocení: 5/10 ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je stejný, jako když na perónu čekáš na vlak. Občas to vypadá nadějně, že už jede ten tvůj, ale nakonec každej uhne na jinou kolej. Tak tam stojíš jak trubka a po hodině jdeš na bus. Tahle epizoda byla taky nadějná v náznacích, ale hodinu deset si naznačování může dovolit pěkná holka na baru, ne film. Za mě jednoznačně jedna ze dvou nejslabších epizod celýho projektu. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi napínavé se zaměřením na lidskou stránku příběhu, zatímco technologie jsou poměrně dost upozaděné (objevuje se tu snad jen kritika "pořád všichni čumíte do mobilů, protože jsou ty appky tak schválně udělané"). Líbilo se mi postupné odkrývání všech souvislostí, ale závěr nepovažuji za příliš uspokojující. Také si myslím, že zkrácení o čtvrthodinu by tomu jen prospělo. Tři a půl. ()

stanyko odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhy prepadak v 5. serii az sa bojim pustist si dalsiu epizodu. Toto nudna nuda, ktora nam vysvetlila to co uz davno vieme, ze zavislost na mobiloch je zla.. Herecke vykony boli dost slabe, ale stupidita scenara nemala hranic. Jeden priklad za vsetky: chlapik sa zasekne s autom na poli, co je uplne otvoreny priestor. No odstrovac nemoze strielat lebo mu rukojemnik v aute zaclana a on ten odstrelovac asi nema nohy, aby sa posunul o par metrov tak aby mal krasny vyhlad na Scottovu hlavu :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Zbraň, ktorú má Chris Gilhaney (Andrew Scott), je československá Čz 75. V jednej zo scén je na nej dokonca vidieť nápis "Made in Czechoslovakia". (GTS_PUNK)
  • V jednom z konců interaktivního filmu Black Mirror: Bandersnatch (2018) se objevil na novinkové liště zpráv název této budoucí epizody „Smithereen“, což je také název sociální sítě používané v této epizodě. (hansel97)

Reklama

Reklama