Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 5

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (180)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

"Sbohem a čápeček!" Ony ty animáky jsou vlastně bezva žánr. Tvůrci nejsou limitováni ničím, krom fantazie scénáristů a animátorů. Společně mohou vytvořit naprosto libovolnou scénu a aktéry přimět k jakémukoli výkonu. Takže můžeme vidět propracovanou továrnu na děti vysoko v oblacích, outloučké čápy nesoucí děti v uzlíčku přes hory a doly až k právoplatným rodičům a taky stovky vlků formujících se do tvaru visutého mostu či ponorky. A mě to sedlo, bavila jsem se i přesto, že čápi nemají srst a tu já prostě potřebuju, abych si vytvořila sympatie. Hlavní čapí hrdina... takovej "Cápek" :-) byl tak akorát ironický, tak akorát ambiciozní a vlastně celkem správňák. Dorotka není úplně moje krevní skupina, ale má boží vlasy a je ztřeštěná v takové rozumně roztomilé míře. Moc se mi líbí ta myšlenka s čapí dětskou doručovací službou. Ale ze všeho nejlepší jsou vlci a jejich formace, s těmi vlky si prosím mít dvojdomek. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja musím priznať, že "Storks" patrí k tým lepším animákom tohto roku. Napriek tomu, že som odovzdal viacero pozitívnych hodnotení aj filmov, ktoré na mňa neurobili len dobrý dojem, tu som skutočne spokojný. Podľa mňa je to veľmi svižný, dobre naanimovaný a okrem toho aj celkom solídne napísaný animák. Humorom sa nešetrí a funguje v drvivej väčšine vynikajúco. Bolo veľa momentov, kedy som sa úprimne smial. A okrem toho aj chémia medzi Juniorom a Tulip je dosť dobrá. Chceme vidieť, aby všetko dopadlo dobre a tešíme sa s nimi. O najväčšiu komédiu sa ale stará vlčia svorka, ktorá má plno momentov, ktoré stojí za to vidieť. Rovnako skvelá je aj hudba, ktorá ma počas celého filmu príjemne bavila. Okrem toho úvodný krátky animák o lego ninja masterovi stojí rovnako za to. Som rád, že som film videl a dokonca by som sa k nemu aj pokojne znovu vrátil, keď sa objaví v telke. Je tam dosť dobrých momentov ako pre deti, tak aj pre dospelých. Za svoje peniaze som dostal schopnú zábavu. Som spokojný Hodnotenie: B+ ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zrovna nedávno jsem nad podobným námětem (čápi co nosí děti) přemýšlel a co nezjistím? On už tkový film existuje (no nic, tak na svůj hvězdný průlom v uměleckém rybníce si budu muset ještě počkat). A není to film vůbec špatný. Je sice pravdou, že si Storks dost okatě "vypůjčují" od pixarovských Příšerek (a i jinde), ale svojí trochou do mlýna přispívají také a dohromady tvoří mix, který je zábavný a stravitelný pro všechny věkové skupiny. Když nad tím tak přemýšlím, tak mě čápi bavili víc, než jakákýkoliv poslednědobý Pixar. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama