Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Touží po jediném. Nerušeném spánku. Hlavní hrdina tohoto temného snímku je okolnostmi přinucen čelit své minulosti. Ne své cestě potkává staré přátele, staré nepřátele a členy rodiny, kterou dávno opustil. Na konci cesty ho čeká střetnutí s lidmi, kteří nikdy nezapomněli… (PedroMar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

guri 

všechny recenze uživatele

Film noir v roku 2008? Preco nie? Pribeh preplateny mnozstvom postav je doplnany sarkastickym komentarom hlavneho hrdinu. Avsak prave s hlavnou postavou som mal najvacsi problem - tak nesympatickemu ksichtu som vobec nefandil a len cakal, kedy ho konecne niekto dostane. Skoda, mozno by film dostal aj o hviezdu navyse... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jeden z "nejluxusnějších" akčích filmů posledních dob ! Akce je tu snad v každé minutě, zvláště posledních 15 minut ! Postav je sice hodně, ale pokud dáváte pozor, dobře pochopíte, oč jde. Scénáč je sice klišé, děj je neustále omílanný, avšak v takovémto provedení to snad ještě někdo neudělal. Režisér je zřejmě neznýmý, ale pokud bude pokračovat, bude točit zaručeně skvělé filmy. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Střelená noirovka. U takových záleží hodně na vyváženosti. Třeba The Brick šlape. Ale tady máme hodně nesympatické postavy, akci v náznacích, ale hlavně chvíle, kdy postavy spolu vedou dialog. A tehdy se prokazuje naprostá amatérskost díla a neschopnost režiséra vést herce. Celé to má takový ten komiksový vzhled, hezkou kameru, zajímavé střihy a záběry, ale tam, kde by to mělo mít i herecké a filmařské vlastnosti, je to bezpohlavní. Scénář těžko hodnotit, ale na postavy a jejich vztahy si u filmu fakt nehodlám kreslit diagramy. ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Perfektní spánek, jedna převelice rozvětvená rodina a roztodivně vyprávěný příběh z pohledu hlavního Monka. Matka se vám zabije, otce neznáte a uvnitř jste také mrtví. To je ale život co? Veliká zamotanost a určitě netradiční podání a dobrá hudba. Ale chce se to pořádně orientovat, postav je hodně :-) "A jak vždycky říkám, některé věci je lepší ponechat v temnotě" ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ako mi už mala naznačiť úvodná fráza hlavného týpka "ak si myslíte, že toto je jeden z tých príbehov, ktorý Vám bude dávať zmysel, tak toto nie je on..." že to k záveru bude fakt..... Divné je slabé slovo. Avšak dopozerané do konca bez poznateľnejšieho mrvenia v kresle a hlavne, bola to moderná noirovka so všetkými žánrovými technickými atribútmi. Ale aj tak: WTF?! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama