foto

Damion Poitier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Almost Broadway
2016 Captain America: Občanská válka
2014 Mercenaries: Speciální komando
2012 Avengers
When the Cobra Strikes
2010 Toxic
2009 Lovec kořist
Perfect Sleep, The
Star Trek
Černej Dynamit
2008 How 2 Build a Rapper
Žízeň po krvi (TV film)
2006 Dreamgirls
Zdánlivě snadné
2005 Mariňák
2004 Neumírej sám
2003 Nejhledanější v Malibu

TV seriály

2019 The Flash (TV seriál)
Goldfaced (S05E13)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
2014 Geek Cred (TV seriál)
2013 Payday (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Spadnout až na dno (S02E07)
Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Eagleton (S03E12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (6)
Zákon gangu (TV seriál)
Dorylus (S04E03)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Láska nebeská (S02E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Hole-in-the-Wall Gang (S02E05)
Execution (S01E14)
Alias (TV seriál)
Bod zlomu (S03E08)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
Bitva s titány, část druhá (S05E23)
Bitva s titány, část první (S05E22)
2002 Firefly (TV seriál)
Válečné historky (E10)
2000 Sheena (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Plný dům (S01E10)
1997 Advokáti (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Weeknd - False Alarm (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace