foto

Damion Poitier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Almost Broadway
2016 Captain America: Občanská válka
2014 Mercenaries: Speciální komando
2012 Avengers
When the Cobra Strikes
2010 Toxic
2009 Lovec kořist
Perfect Sleep, The
Star Trek
Černej Dynamit
2008 How 2 Build a Rapper
Žízeň po krvi (TV film)
2006 Dreamgirls
Zdánlivě snadné
2005 Mariňák
2004 Neumírej sám
2003 Nejhledanější v Malibu

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
2014 Geek Cred (TV seriál)
2013 Payday (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (6)
Zákon gangu (TV seriál)
Dorylus (S04E03)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Láska nebeská (S02E08)
Parks and Recreation (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
2003 Alias (TV seriál)
Bod zlomu (S03E08)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
Bitva s titány, část druhá (S05E23)
Bitva s titány, část první (S05E22)
2002 Firefly (TV seriál)
Válečné historky (E10)
Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Weeknd - False Alarm (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace