foto

John Fleck

  • nar. 7.5.1951 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alaska Is a Drag
2009 Perfect Sleep, The
2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
Vražedné pochybení (TV film)
Šílený
2007 Všechny Boží děti umí tančit
2004 Death and Texas
2003 Making 'Carnivàle': The Show Behind the Show (TV film)
2002 On_Line
2000 Hlavní podezřelý
Honička na chlapa
Lost in the Pershing Point Hotel
Screenland Drive
1999 Clowns
Léto v Alabamě
Spirit Ditch
Swap Meet
Trafficking
1998 Gangsteři z Atlantic City
Modern Vampires
1997 Prostě piš
1996 Ravenhawk (TV film)
1995 Vodní svět
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Midnight Run for Your Life (TV film)
Midnight Runaround (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
Grief
Volný pád
Vražda na Rio Grande (TV film)
1992 Neslušnost (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
Weekend with Barbara und Ingrid, A
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1990 Cold Dog Soup
1989 Mutant na bounty
Růžový Cadillac
Sladké ptáče mládí (TV film)
1988 Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
Tapeheads
1987 Price of Life, The
Slamdance
1986 Kačer Howard
1985 Hard Rock Zombies
1984 Truckin' Buddy McCoy

TV seriály

2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Měsíc v bouři (S05E16)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
Ty to necítíš? (S06E06)
další epizody (5)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)
2011 Tráva (TV seriál)
Zavazadla (S07E01)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kosti, které nebyly (S06E05)
Tráva (TV seriál)
Do Moskvy, a rychle (S06E09)
Na horské dráze (S06E07)
Kácení a kleštění (S06E02)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a helikoptéra (S01E02)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bouřková fronta, část 2. (S04E02)
Bouřková fronta, část 1. (S04E01)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (8)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Delfská oblast (S02E26)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rázová vlna, část 2. (S02E01)
Rázová vlna, část 1. (S01E25)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alice (S06E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Za války neplatí zákony (S07E16)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Absent Without Leave (S04E23)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pátrání (1. část) (S03E01)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Návrat domů (S02E01)
Tales of the City (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Překvapení (S02E08)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vnitřní zrak (S04E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace