Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který vychází z podobného místa jako Vyvolený, ale směřuje úplně jinam. Mozaika osudů několika lidí, kteří mají z pekla štěstí, je chytře poskládaná a sestříhaná. Jen takových scén, jako je běh lesem, mohlo být i víc. Ve Španělsku zkrátka nepotřebují Nezvratný osud, tam si stačí sami. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Co je to štěstí? Muška jenom zlatá. Nikdo nikdy neví, na koho sedne. Kromě skupiny lidí, kteří jsou obdařeni až neuvěřitelným štěstím, a které jsou schopni získat s těch ostatních, obyčejných. A pravěká soutěž o to, kdo ho má největšího (to štěstí samozřejmě).. Kromě základní myšlenky, a naprosto dokonalé (mnohokrát zmiňované) scény běhání v lese (se zavázanými očima) jde o koncentrovanou nudu roztaženou do celého filmu. Nevím jestli jsem náhodou chvilkama neusnul, ale i kdyby, asi bych o nic závratného nepřišel, protože v celém filmu vlastně o nic (zajímavého) nejde.. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad a nemenej pútavé spracovanie. Ak je osud tým čo nás ženie vpred, čím je potom šťastie? Zahráva sa s nami, občas na nás sadne (skvelá metafora s veľkou "kobylkou") a občas nás iba tak opustí. No je to naozaj tak? Nie je naša cesta už daná a šťastie je potom iba sladké slovíčko, za ktoré mnohé skrývame? Našú lásku, bolesť, stratu.... Intacto ponúka práve tieto otázky a pri pozeraní som si uvedomil, čo ak som aj ja nedotknutý.... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Taký výborný námet a také mrhanie a nevyužitie potenciálu. Režisér sám nevedel, čo chce z filmu vytĺcť. Či chce z filmu spraviť len nejakú ukážku bizarných súťaží o pokúšaní štastia, alebo chce z filmu detektívku kedy policajtka hľadá utečenca. Vznikol z toho nesúladý film, ktorý síce neomrzí, ale ani nenadchne. Avšak na to, že sa jedná o európsky kúsok španielskej produkcie má u mňa film jednu hviezdu navyše. Záverečné vystupňovanie atmosféry vôbec nefungovalo a tak film skončil, že ste to ani nezaregistrovali. ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Námět a pár skvělých scén nestačí a ani ten žabácký obličej Maxe von Sydowa nedokáže být zajímavým po celou dobu, když do toho nic nepřidá. Určitě to není špatný film, ale nevím, co si z něho vzít. Téma je až příliš mystické a paralela s tím, jak vnímám skutečný život, je minimální. Ale možná někdo na štěstí až za hrob věří... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna s létající strašilkou byla natočena pomocí pohybující se žárovky. (carott)
  • Filmový štáb nemohl získat povolení k natáčení z vrtulníku v Národním parku „Las Cañadas del Teide“, takže použili dálkově řízený mini vrtulník. (ČSFD)
  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama