Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Co je to štěstí? Muška jenom zlatá. Nikdo nikdy neví, na koho sedne. Kromě skupiny lidí, kteří jsou obdařeni až neuvěřitelným štěstím, a které jsou schopni získat s těch ostatních, obyčejných. A pravěká soutěž o to, kdo ho má největšího (to štěstí samozřejmě).. Kromě základní myšlenky, a naprosto dokonalé (mnohokrát zmiňované) scény běhání v lese (se zavázanými očima) jde o koncentrovanou nudu roztaženou do celého filmu. Nevím jestli jsem náhodou chvilkama neusnul, ale i kdyby, asi bych o nic závratného nepřišel, protože v celém filmu vlastně o nic (zajímavého) nejde.. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

.......Složité a překombinované téma, které bohužel debutující Fresnadillo asi nezvládl, tak jak by chtěl........ Ani po několika projekcích Intacta jsem nebyl schopen strávit pojetí, zobrazení a myšlenku toho sci fi thrilleru. Chyba je v tom, že osud a Štěstěna nemá všeobecně daná pravidla, řád, ale vše řídí chaos. Nepochopení tématu odsouvá veškeré nadpozemské věci mimo příběh a dělá ze zmíněné sci fi frašku. Prolínání přemíry postav a jejich osudů nebylo scenaristicky dotaženo, kamera snímá dost nadneseně a tím Fresnadillo sám o sobě tak uvrhl celé dílko do těch nejspodnějších regálů, kde je bude málokdo po čase hledat......... ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Taký výborný námet a také mrhanie a nevyužitie potenciálu. Režisér sám nevedel, čo chce z filmu vytĺcť. Či chce z filmu spraviť len nejakú ukážku bizarných súťaží o pokúšaní štastia, alebo chce z filmu detektívku kedy policajtka hľadá utečenca. Vznikol z toho nesúladý film, ktorý síce neomrzí, ale ani nenadchne. Avšak na to, že sa jedná o európsky kúsok španielskej produkcie má u mňa film jednu hviezdu navyše. Záverečné vystupňovanie atmosféry vôbec nefungovalo a tak film skončil, že ste to ani nezaregistrovali. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som v dnes už nebohom kine Istota v Karlovej Vsi, čiže mám na tento film nostalgické spomienky. Navyše som bol na ňom so svojou budúcou priateľkou. Spomínam si na sľubné recenzie, príjemnú tajomnú atmosféru, nejaké tie podnety na zamyslenie a nie príliš dotiahnutý scenár. Film postupom času zapadol v mori španielskej hororovej a mysteriózno- trilerovej produkcie. Škoda, niekedy by som si ho v tv rád pozrel znova. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Existují prý lidé, kteří mají větší štěstí než ostatní. Se svojí dávkou štěstí ve zdraví přežijí třeba pád z velké výšky, dopravní nehodu anebo leteckou katastrofu. Takové jedince je dobré zapojit do hry na život a na smrt a ještě na tom vydělat. Španělskou kinematografii nevyhledávám, ale námět měl něco do sebe, což mě přimělo, abych se na to podíval. Film je naprosto idiotský po všech stránkách. Když to nejzajímavější co ve filmu je bylo po pár minutách vyčerpáno a nikam se to neposouvalo, nechtěl jsem tu zdlouhavou patlaninu vypnout. Vydržet u toho byl zázrak. Hvězdičku pouze za zajímavý námět s nímž film neměl nic společného. Nezajímavý, zdlouhavý a nesympatický film. 10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)
  • Scéna s létající strašilkou byla natočena pomocí pohybující se žárovky. (carott)
  • Exteriéry filmu se natáčely na ostrově Tenerife v okolí sopky Pico del Teide. (Fjera)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama