Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctorovi přichází balíček od společnosti Kerblam. V balíčku naleznou papír, na kterém je napsáno: „Help me.“ Proto čtveřice míří do centrály Kerblamu zjistit, o co kráčí. Jak zjišťují, zaměstnanci tu záhadně mizí... (Varan)

Recenze (2)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...po sedmi dílech konečně něco, co připomíná Doktora. Bohužel, opět zápletka motivovaná snahou rvát divákovi politickou agitku by tomu podrážela nohy i v případě, že by ten díl sám o sobě neklopýtal svojí roztahaností. Zcela vážně - jak někdo může natočit díl o vzpouře umělé inteligence a vražedné kybersabotáži nudně? Tohle bejval seriál na kterém pracovali top scénáristi a režiséři a herci - po tomhle díle sem začal mít zcela vážně dojem, že je načase Renewed Doktora po 11. řadě utnout a nechat ho zas jednu generaci odležet, protože v současné atmosféře co zjevně panuje v BBC je to v tomhle bodě už nejspíš nezachránitelný. Škoda. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu závan Matta Smitha ala fez. Jednu chvíli jsem dokonce přemýšlel nad tím, jestli ho neuvidíme, ale to jsem byl hodně naivní. Na tuhle sérii nadprůměrný díl. I když za časů Smitha by byl pod průměrem. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama