Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako človek, ktorý sa zamiloval do staršej ženy a sme spolu 7 rokov, som si túto snímku obľúbil a dosť na mňa zapôsobila. Navyše v hlavných úlohách megahviezdy Jennifer Aniston a Jake Gyllenhaal. Proste ďalší dobrý filmíček zo života, som rád že som videl Jeniffer Ariston tiež trochu v inej úlohe ako v tuctových komédiách, tu sa mi naozaj páčila. Tu sa mi páčili vôbec všetci herci, za to asi môže uhol pohľadu akým bol film natočený a za to patrí vďaka réžii. Výborný film, ktorý naráža na takmer filozofickú otázku, ktorú si čas od času položí každý z nás - aký má zmysel žiť v tomto hnusnom svete, nenávidím svet, čo mám robiť. Exceluje tu Jenifer Aniston, o ktorej som si nikdy nemyslel, že by mohla tak dobre zahrať. Dokonale naživo a obyčajne hrá svoju životnú rolu až je to neuveriteľné. The Good Girl stojí v každom prípade za pozretie, aj keď to je menej známa, nezávislá snímka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nemyslel, že někdo natočí film, který bude postavený na herectví Jennifer Aniston. Nejenže se k tomu Arteta odhodlal. Ono mu to dokonce vyšlo a Jennifer ukázala kreaci, kterou jsem u ní nečekal a nikdy předtím neviděl. Jenže to bylo pohříchu vše, protože ten zbytek nestál za nic a to mluvím především o stokrát opsaném scénáři, který prakticky rezignoval na jakoukoliv invenci. Těm, co čekají komedii, radím Hodnou holku přejít. Já se nezasmál snad ani jednou. 60% ()

Reklama

Natascha 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston mi vždycky mimo Přátele vadila, tady kupodivu i něco hrála a nelezla mi na nervy. Jake Gyllenhaal sice vypadá, že si odskočil z Donnieho Darka, ale tomu bych odpustila cokoliv. Skutečnou kvězdou je však Cheryl a její šílené hlášky, za které bych možná byla ochotná přidat i další hvězdičku... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní film, ale co se týče žánru těžko zařaditelný - je to taková černá komedie s celkem dobrými herci. Nikdy jsem o filmu neslyšel, tak jsem neměl přehnaná očekávání, a není to úplně špatné.. Na druhé straně je to celekem depresivní, takže nic pro mě. Jake Gyllenhaal skvělý v roli pomatence, Jenifer Aniston v úplně jiné roli, než třeba v přátelích, konec zajímmavý...60% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston ako obyčajné poctivé dievča, ktoré hľadá zmenu a lásku, len nevie, či ide správnym smerom. Až na ten kriminálny záver by to aj bol obyčajný pohodový film, ale ani tá akcia mu nedala nejaký zvláštny šmrnc. Takže zostalo to len pri tom obyčajnom filme, ktorý zaujal aj pri pomerne očakávanom vývoji udalostí. –––– Máš v očích napsaný, že nenávidíš svět. To já taky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. ledna 2002 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama