Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Nebyla na přelomu tisíciletí sledovanější herečka než Jennifer Aniston, a i když její "sláva" už dnes pomalu ustupuje, jelikož dnešní generaci chvíli trvá přijít na odkaz Přátel, jsou všechny kousky z doby, které točila paralelně se svojí nejslavnější značkou unikátní... Ať už třeba proto, jak rychle se projekt musel pokaždé zrealizovat, když ho herečka točila vlastně ve svém volnu mezi natáčením Přátel.. Ovšem zrovna Hodná holka je jeden z těch projektů, který kromě toho, že uchovává další obraz její nesmírné krásy, nepřináší tolik zajímavého... Sledujeme příběh upracované manželky, která stojí v životě před krokem založit si rodinu anebo se vrátit o krok zpět a s mladším milencem se vrátit zase na dravý začátek vztahu.. Nejde o největší ukázku ctnostné postavy, ale možná o to by mohla působit zajímavěji.. I když se její postava pro příběh možná až moc dramatizuje a dává narážkám na ukotvení ženy ve vztahu. Nejde o výjimečný kousek, ale hezky divákovi podsouvá vývoj postav, tak aby se jim v rámci příběhu postupně dostávali pod kůži a mohly silněji rezonovat některé obraty. 60% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

"Standardní" dílo americké nezávislé tvorby přibližující obyčejné problémy obyčejných lidí amerického maloměsta. Hodná holka má své nesporné kvality, navíc mě velmi mile překvapila Jennifer Aniston, která mě snad poprvé dokázala přesvědčit o svých kvalitách a její postavu frustrované a nespokojené ženy jsem jí uvěřil. Žánrové zařazení mj. mezi komedie bych bral opravdu velmi s rezervou - jistý nadhled zde jistě je, nicméně melancholie zde má drtivou převahu. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston ako obyčajné poctivé dievča, ktoré hľadá zmenu a lásku, len nevie, či ide správnym smerom. Až na ten kriminálny záver by to aj bol obyčajný pohodový film, ale ani tá akcia mu nedala nejaký zvláštny šmrnc. Takže zostalo to len pri tom obyčajnom filme, ktorý zaujal aj pri pomerne očakávanom vývoji udalostí. –––– Máš v očích napsaný, že nenávidíš svět. To já taky. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Hodná a nebo zlá holka ? Tak tady opravdu těžko říct, prodavačka obchodu Rodeo trochu pochybuje o svém manželovi a tak jí nenapadne nic lepšího, než si nabrnknout zajíčka ..spolupracovníka.A tak možná měla mít více oči na stopkách.Myslím že tady napáchala více škody nevinným lidem :- ) Jo a Phil to je strašně naivní osel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil. Hodnej člověk je ten, kdo se nerozhoduje podle toho, po čem touží on sám, ale co se od něj očekává podle hesla společnosti "Normální je...." ??? Nezlobte se na mě, ale takovej člověk přece není hodnej, nýbrž blbej. Tohle je ten pravej důvod, proč se na ulici každej druhej tváří jako zmoklý štěně; protože se jako ovečky řídíme pravidlem hesla společnosti "Normální je...", a přitom nikdo vlastně doopravdy neví, co slovo normální znamená. Normální se určitě nerovná správný, pokud teda heslo "Normální je..." neznamená "Žij si svůj vlastní příběh." O tom ale silně pochybuju. Ona totiž trocha tý sobeckosti k životu patří, když chcete bejt šťastní. To ale společnost nerada slyší. Takže, Jennifer, buď radši veselá, hodný ať si jsou třeba zlatý rybičky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. ledna 2002 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Jennifer Aniston přijala roli Justine pod podmínkou, že se již dále nebude do scénáře nějak zásadně zasahovat. (Avalon820)

Reklama

Reklama