Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

Brandon

všechny recenze uživatele

SPOILER: Sandra je v práci. Probírá fotografie. K sakru, všechny jsou zkažené. Ne, jedna je OK. Je na ní přítel, fešák s kyticí. Zahledí se z okna. Bože, on tam stojí. Je prosluněnej den, Sandra vychází ze dveří s rozpuštěnýma loknama, zahleděná do kovboje s pugétem, opřeného o svůj jeep. Spustí se lovesong s chraplákem Bryana Adamse. Ona nakloní hlavu a usměje se, on taky. Jde k němu. Kamera zpomalí. Obejmou se. Vezme ji do náručí a usadí do svý káry. Odjíždí. Spolu. KONEC SPOILERU. No hlavně, že babička byla spokojená :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesympatická, frigidná Sádra Buldogová, ó pardón Sandra Bullocková, pod nemasným-neslaným režisérskym vedením afroameričana Foresta Whitakera sa snažila za každú cenu dojať televíznych divákov v gýčovej, presladenej, romantickej dráme „Prístav nádeje“. No ako býva u nej zvykom zasa sa jej to nepodarilo. Zhliadol som iba ďalší zbytočný, nudný, béčkový, americký film s povrchným scenárom, ktorý ma absolutne ničím nedokázal osloviť, či zaujať. * ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Romanticky,citlive napsany i natoceny film u ktereho se i parkrat zasmejete.Sandru Bullock mam rad,ne ze by tohle patrilo k jejim nejlepsim filmum,ale je to slusne,prijemne a zahrane.Misty mozna az moc sentimentalni a rozjimajici se az moc dlouho nad necim,s cim si scenar a take reziser jakoby chvilkami nevedeli rady.Porad je to ale prijemne,romanticke pokoukani se skvelou Sandrou Bullock.U me nadejnych 60%. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Film jsem kdysi dávno viděla. Paměť mi osvěžily až televizní ukázky, při kterých jsem zjistila, že jsem ten film dávno viděla. Je to takový další z mnoha. Další z romantických "komedií", které mi nic moc neříkají. Někdy nudí, sem tam se objeví zábavná scéna. Sandra mi v poslední době už nic neříká. Taková nijaká herečka. Zkrátka a dobře, kdysi jednou jsem to viděla a stačilo mi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevěra je mrcha. Když se navíc oznámí před televizními kamerami a muchlování probíhá řadu měsíců s nejlepší kamarádkou, je to ještě větší rána. Touha po bezpečí zhrzenou Sandru Bullock zažene domů do texaského zapadákova. Čeká tam na ni a její dceru excentrická matka a pohledný kutil. A několik bývalých přátel, kteří nikdy nerozdýchali její dokonalost (nějaké to vítězství při volbě královny krásy). Ovšem i kdyby tam čekal třeba Optimus Prime, bylo by to jedno. Tahle romance je tak rutinní a utahaná až hanba. Kromě sbírky klišé nabízí několik vážných momentů, které jsou ovšem dramatické asi jako příprava nedělního oběda (kupříkladu setkání otce s dcerou po pohřbu). Uznávaný herec Forest Whitaker coby režisér totálně průměrný. A trestuhodně nezajímavý. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama