Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Morloth 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých nápadů..., a pak velké vakuum. U některých filmů nevadí, že jich chybí logická výstavba, ba právě naopak, bohužel tento snímek mezi vyvolené nepatří. Charaktery se zjevují a mezí bez ladu a skladu, a tak jedinou relativně funkční postavou je Pavel Zeman v Rodenově podání. Ty ostatní jsou plejádou zbytečných, nudných a otravných typů. Navíc jim chybí jakkoli rozumně odůvodněné chování. Zejména Nymanova postava funguje jak na vypínač. (A bože, jak leze na nervy.) Chvíli něco chce, blik, a nechce, blik, a chce. Jedinou zábavnou věcí se tak paradoxně stává fakt, že Česká republika je ve filmu vykreslená jako monstrkabaret. Jenže ta všude se rozprostírající mlha nudy pohltí i tento nepatrný plus. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +vtipné, originální -mohlo být klidně více vtipných scének/// Tenhle film jsem si nechtěl nechat ujít. Už trailer mě dost zaujal a film samotný nezklamal. Mohl být na tak velkém prostoru klidně o několik scének bohatší. Například mohlo být více pokusů o sebevraždu. Ovšem i tak film čítá několik černohumorných scén, které jen tak někde neuvidíte. Navíc jsou opravdu zábavné, ještě teď se směju, když si na některou vzpomenu. Děj je dosti nereálný, ale to u takového filmu nesmíme brát v potaz a spíše to vyzdvihnout, že to tak režisér pojal. Herci byli prima./// Celkem 68%/// ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

I kdyz je tenhle film z casti britskej, klidne ho oznacim za jeden z nejlepsich soucasnejch ceskejch filmu. Drsna cerna komedie, kde se nesetri s mrtvolama, tady chybela a je to prijemna zmena oproti vetsine soucasnejch ceskejch filmu, kde se keca o nicem. Tady je aspon docela slusnej pribeh. Sice tady mohlo bejt vic pokusu o zabiti Nymana, ale i tak si vicemene nemam na co stezovat. Roden hraje perfektne a hazi jednu hlasku za druhou ("Hodim Libu do kosmetaku a pak te zabiju."), Nyman je takovej sympatickej trouba a Geislerovy role svine perfektne sedla a taky sem tam utrousi hlasku ("Ty mi nerozumis, co, ty picusi."). Navic tu je jeste cokl s krutym "obojkem". Sice se film nemuze merit treba s filmama Guye Ritchieho, ale i tak to je velmi slusnej pokus a vyborna komedie s minimem hluchejch mist. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, nejdříve pochválím humor kterej je správně černej a takovej že jsem se opravdu zasmál. Herci byly famozní, Roden je šílenej sympaťák a jeden z nejlepších Českých herců. A Nyman který mu sekunduje je výtečnej. S ostatníma to taky není nijak hrozné. Celej příběh je naprosto šílenej ale vůbec nemá šanci nudit. NEdávám sice plné hodnocení ale neměl jsem k tomu daleko, protože jsem se fakt bavil. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film ať je, jakej je, ale to kufříkovito-odepínatelné nosítko na psa, to je geniální! Jinak místy je to docela černé, místy i humorné, docela černohumorné. Ale není to takový ten humor, u kterého bych vychrstl smíchy - dostaneme se maximálně na úroveň úsměru nebo tichého hehe. Ale i to je pro českou kotlinu, ve které se to odehrává, docela úspěch. Roden už standardně solidní, z ostatních pobavil hlavně recepční Petr Vaněk a pak Matěj Ruppert coby ten kluk seshora, co pořád dělá hluk (a podle toho to s ním taky dopadne)... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama