Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

waits 

všechny recenze uživatele

Největší záhadou je, proč tenhle film končí ve všední den až po půlnoci, kdy už cílová skupina jistě spí s hotovými domácími úkoly ve svých školních brašničkách. Anebo jsem tak naivní a mládež teprve tou dobou doráží domu z pravidelné návštěvy místního baru? Anna Faris, kterou si nejvíc pamatuju ze Scary Movie, i Ryan Reynolds hrají (hehe) tak akorát jak se sluší na podprůměrnou teenagerskou komedii. I u takového žánru se já, starý suchar, někdy zasměju. Ale tady jsem se moc nesmál.. ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný jednoduchý film, obtloustlý looser, který celou střední miluje svou spolužačku, ale při pomaturitním večírku je cílem žertu na jehož popud se zapřísáhne, že to všem jednou ukáže. Povede se, po deseti letech je úspěšným bussinesmanem a shodou náhod se dostane do svého rodného městečka s hysterickou, hloupou a rádoby hudební hvězdičkou po boku a potké svou velkou lásku. Film dostane najednou uplně jiné obrátky v podobě rivala a jiných situací. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když mám Ryana Reynoldse hodně rád, tak v téhle blbé romantické komedii ani on nezachrání kvalitu, která je docela nízká. Má to klasickou šablonu, je to nesmírně předvídatelné, a těch několik docela dobrých a vtipných scének to skutečně nezachrání. Škoda, nějaký potenciál zde možná i byl, ale k využití nedošlo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrnej americkej romantickej komediální trochu stupidní příběh, kterej ničím závratným nepřekvapí, ale nijak neurazí. Do kina s polovičkou nebo s holkou na rande jako dělaný, protože tam není nic vyloženě nechutnýho, ale kdo říká, že ženský nemají rády nechutný věci. Asi tak: ženská bude ráda, že jste nešli na akčňák a chlap nebude unuděnej xmrti. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)
  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)

Reklama

Reklama