foto

Barry Flatman

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marrying Father Christmas (TV film)
2016 Amber Alert (TV film)
Chokeslam
2015 No Stranger Than Love
The Hexecutioners
2014 Patch Town
2013 Retornado
2012 Secrets of Eden (TV film)
2011 Vánoční kauza (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
2005 Child of Mine (TV film)
Miluji tě k sežrání
Nezvratný důkaz (TV film)
Poslední znamení
2004 Cizinec (TV film)
Pravidla lásky (TV film)
Zachraňte Emily (TV film)
2003 Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
Zločinné myšlenky
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
My Name Is Tanino
Osobní zkouška (TV film)
Piráti 21.století
The Brady Bunch in the White House (TV film)
Válka Mary Kay (TV film)
2001 Orient Expres
Velké dobrodružství
Vražda v čínské čtvrti
2000 Someone Is Watching (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Coming Unglued (TV film)
Dash a Lilly (TV film)
Divná spravedlnost (TV film)
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
Seznam svědků
The Wrong Girl (TV film)
1998 Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Náhodné setkání
Válka v Zálivu (TV film)
Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
End of Summer (TV film)
Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Nesprávný muž
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Absolutní právo
Morrisonovy vraždy (TV film)
My Mother's Ghost (TV film)
We the Jury (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Mezi láskou a ctí (TV film)
Prince for a Day (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
Televizní leč
Young Again
1994 Pavouk a moucha (TV film)
Pošťák
1993 X-Rated (TV film)
1992 Charlie's Ear
Ledové ostří
1990 Falling Over Backwards
Nejstarší družička na světě (TV film)
1989 Age-Old Friends (TV film)
Parta snů
Poslední svědek
To bude omyl (TV film)
1988 Lonely Knights (TV film)
Nový život
Přepnout na život
Číslo 5 žije 2
1987 Day They Came to Arrest the Book, The (TV film)
Jsi úžasný
Recept na vraždu (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Snadná kořist (TV film)
1985 Když se kácí les (TV film)
Murder in Space (TV film)
1983 Mrtvá zóna
Spasms
1981 Překročit práh

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
That's Enough. Off You Go. (S02E06)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Carapace (S02E14)
Quarry (S02E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Shadow of a Doubt (S02E18)
Look Who's Stalking (S02E16)
The Hills Have Eyes (S02E15)
další epizody (4)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
další epizody (9)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Iluze (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
další epizody (10)
Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
61 Degrees (S05E10)
Return to the Garden (S05E09)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
Fargo (TV seriál)
Buridan's Ass (S01E06)
The Six Ungraspables (S01E05)
Eating the Blame (S01E04)
další epizody (5)
Hannibal (TV seriál)
Hassun (S02E03)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
If I Ever Leave This World Alive (S01E09)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Studie Sherlocka (S06E04)
2012 Kurýr (TV seriál)
Generálova dcera (S01E03)
Policajt (TV seriál)
Škola na řece Hudson (S01E07)
Městečko Haven (TV seriál)
Dvojí ohrožení (S03E05)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Cuban Missiles (E06)
Bobby's War (E04)
Bay of Pigs (E03)
2010 Happy Town (TV seriál)
This Is Why We Stay (E05)
Slight of Hand (E04)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na dovolené (S01E09)
Rideau Hall (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1990 Dog House (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Ramona (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Playground (S01E02)
1983 Vanderberg (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace