Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Není to špatná komedie, ale opravdu vtipných je asi posledních dvacet minut. Scény, ve kterých jsou odhaleny Alexovy spolubydlící a jeho kamarádi si dle jeho lží myslí, že s nimi spí, nejsou ani zdaleka tak vtipné, jak by mohli být. Pouze vyzní trapně do ztracena. Je tam pár skvělých hlášek, které si kvůli pár pivkům nepamatuju, supr scéna se sjetou babičkou a vzpomínka na pár videoher.:-) ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak tedy 3,5*. Hodně jsem se nasmál. Hraní PC her, hulení a kalení! (A kupování lvů a kung-fu opic! :-D:-D) Mé díky jsou také za oprostění komedie od fekálností, kterých je v novodobých komediích čím dál více - všeho s mírou! ... Jinak tedy určitě doporučuji pustit film s partou přátel - zábava zaručena! :-D ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou americkou mainstreamovou komedii. A Grandma's Boy mě nezklamal a navíc mile překvapil. Z 90 minut (nepočítám titulky...) jsem se všech 90 minut bavil. Populární témata, hry, hulení, pařby, šílenosti a další skvěle smíchané dohromady a se skvělým spádem. V kategorii těchto komedií zaručeně kvalitní zboží. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka na nenáročné, pohodové oddýchnutie. To majú na svedomí aj stráviteľní, neokukaní herci. Nápad sa motá okolo testovania videohier, no samozrejme tým sa to celé utiahnuť nedá a tak sa pridáva aj huličská časť, ktorá je spracovaná celkom sympaticky, čo teší hlavne v tejto rovine, keď často vtipy upadajú na úroveň nechutností. 60%. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Allen Covert by mohl zaskakovat na plac za Gibsona - v některých chvilkách Mela připomíná až moc. Výroba her je zde zhulena - jeden tvůrce a betatesteři - ouhha, skutečnost s týmy programátoru, desingerů, grafiků, hudebníků atd. atd., jsou zde vecpány do jednoho "robota" (později i do hlavní postavy). O tom ale film není, je to přiblbá jízda a celkem zábavná. Takové filmy jsou jednou za čas hodně osvěžující a karate-opice na vás jestli ne. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama