foto

Kelvin Yu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tilt
2015 The Adversaries (TV film)
2009 Star Trek
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
Milk
Monstrum
2007 Area 57 (TV film)
I.Q.: Génius
2006 Král videoher
My Prince, My Angel
2005 Big Time
Duck
Elizabethtown
2004 Panika (TV film)
2003 Ideální společnost

TV seriály

2017 Master of None (TV seriál)
Door #3 (S02E07)
The Dinner Party (S02E05)
2016 Americký táta (TV seriál)
The Enlightenment of Ragi-Baba (S14E03)
2015 Master of None (TV seriál)
Finale (S01E10)
Indians on TV (S01E04)
Hot Ticket (S01E03)
další epizody (4)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lepší andělé (S11E07)
2012 Dallas (TV seriál)
Changing of the Guard (S01E01)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Až do konce (S01E23)
Torchwood (TV seriál)
Escape to LA (S04E04)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Korejská spojka (S01E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvakrát zabitý nebožtík (S04E21)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Jmenuji se Mac Taylor (S05E08)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Italian Banker (S01E03)
Profesionálky (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Tvrdě za svým (S01E09)
Studio 60 (TV seriál)
Monday (E12)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The West Coast Delay (E04)
2005 Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kdo koupí můj koš? (S02E13)
2001 Danny (TV seriál)
Muži, ženy a psi (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S08E06)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Dokumentární

2009 Milk: Hollywood Comes to San Francisco

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Bobovy burgery (TV seriál)
Are You There Bob? It's Me, Birthday (S08E16)
The Trouble with Doubles (S08E14)
2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Into the Mild (S07E22)
další epizody (4)
2016 Bobovy burgery (TV seriál)
The Quirkducers (S07E06)
They Serve Horses, Don't They? (S07E04)
Glued, Where's My Bob? (S06E19)
2015 Bobovy burgery (TV seriál)
The Hauntening (S06E03)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Father of the Bob (S05E06)
Tina and the Real Ghost (S05E02)
The Kids Rob a Train (S04E15)
2013 Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
The Kids Run the Restaurant (S03E20)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Full Bars (S03E02)
Moody Foodie (S02E07)
Dr. Yap (S02E06)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Bojovnice Tina (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace