Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak to byla zas spravna uchylarna, takovejchhle komedii neni nikdy dost. Nerikam, ze jsem se u filmu nejak strasne nasmal, to zase ne, nejaky masakralni forky tu jsou jen sem tam, ale film ma proste takovou tu pohodovou atmosferu, ze clovek cumi, usmiva se a najednou je konec filmu. Trosku slabsi je obsazeni filmu, sice potesi uchylak Schneider nebo priteplalej David Spade a celkove vedlejsi postavy jsou dostatecne vyzivny, ale problem je v hlavnim hrdinovy. Nehraje spatne, tak vcelku prijemne civilne a je i docela sympatickej, navic vypada jak bracha Mela Gibsona, ale proste to neni takova komicka velicina jak Stiller nebo Black, na druhou stranu, ty by z toho udelali mozna az moc velkou uchylarnu. Skoda, ze film nema nejakej kompaktnejsi scenar, pribeh tu prakticky neni, furt se jen pari videohry a huli se, ale to by nevadilo, jenze je to krapet nevyvazeny, takze se najde sem tam i naky hluchy misto. Nicmene nejvetsi pochvala je asi pro J.P. to bylo tak neskutecny hovado myslici si, ze je neviditelnej robot v matrixu, z toho sem fakt nemoh. Zkratka pohodova, misty hodne vtipna komedie s perfektnima vedlejsima postavama a s par super napadama, ktera se uspesne vyhyba fekalnim forkum. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Allen Covert by mohl zaskakovat na plac za Gibsona - v některých chvilkách Mela připomíná až moc. Výroba her je zde zhulena - jeden tvůrce a betatesteři - ouhha, skutečnost s týmy programátoru, desingerů, grafiků, hudebníků atd. atd., jsou zde vecpány do jednoho "robota" (později i do hlavní postavy). O tom ale film není, je to přiblbá jízda a celkem zábavná. Takové filmy jsou jednou za čas hodně osvěžující a karate-opice na vás jestli ne. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní komedie, která se mi před pár lety docela líbila, jestli si správně vzpomínám. Dnes už to není ani přibližně tak horké. Je trošku netradiční tím, že se tu vůbec neschyluje k žádné katastrofě. Hlavní a jediná zápletka je absolutně vynucená a uvařená z ničeho. Pár vtipných momentek se ve filmu přeci jen najde. To musím uznat. Navíc pojednává o tématu, které je mi velmi blízké, takže já se nebojím sáhnout po 3 hvězdách, i když velmi slabých. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Videohra Demonik, ktorá sa objaví vo filme, mala byť vydaná aj v skutočnosti pre hernú konzolu Xbox 360. Projekt však stroskotal, keď sa jej výrobca Majesco Entertainment dostal do finančných ťažkostí. (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama