Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Možná to pár puberťáků pobaví, ale je to tak neskutečná hovadina... To je snad jen vysněný svět nějakého zastydlého dítěte, který se ve filmové branži ocitl zcela náhodou. Nemám k tomu ani co pozitivního říct.. snad jen, že rok 2006 není tak dávný, ale tento film bych tipovala, tak na rok 1999. Nejen tím, jak byl nevyzrálý a jednoduchý, ale ta jeho "revoluční" hra Demonic neodpovídala herní bombě ani náhodou!! Když už jim stačilo si vytvořit jen jakési takési video na oko diváka, tak do toho mohli dát víc práce.. jen takový Fable (xbox hra), který v USA vyšel v roce 2005 je tak 100 let před tímhle filmem!.. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No humor kterýmu se dá zasmát ve filmu určitě je, ale trapností a debilit je tam taky dost. Film vznikl v produkci Adama Sandlera, takže je asi každýmu jasný, o jakej druh filmu se jedná. Ale budiž, celkem neškodná oddechovka. V epizodních rolích se objeví Rob Schneider a David Spade (Sandlerovi kamarádi), což jsou mí dost neoblíbení herci, ale kupodivu patřej k tomu nejzábavnějšímu z celýho filmu (hlavně Spade). Na tři hvězdičky se film vydrápal jen tak tak. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle byl odvaz! Naprosto neskutečná banda absolutních vymaštěnců a trotlů, přitom geniálně sehraná a hlavně vtipná. Buď se tu furt jen hulí, chlastá a nebo paří gamesy. Zhulené babky byly docela fajn. :) Spousta vtipných grimas a hlášek. "Záchody tu máte nebo serete přímo do kytek?" ... "Omlouvám se, zdobil jsem vánoční stromeček." "Dante, ty vole, dyť je červenec!" "Ty kecáš vole! Vážně?" :D Prostě masakr, doporučuju! Jo a ještě jsem málem zapomněl na ty kočky pod gaučem!!! :DDD 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úsměvné sice ano, ale vtipné až tak moc ne.  Jde o příjemnou retro komedii s fajn vibem, ale že bych se vyloženě smál nebo se nadstandartně bavil, to říct nemůžu. Za zmínku ale určitě stojí postava JP, který se chová jako robot - ten si scény krade místy pro sebe a užíval jsem si je, zbytek jede ovšem na vlnách průměru a nedokáže se přehoupnout výše. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka na nenáročné, pohodové oddýchnutie. To majú na svedomí aj stráviteľní, neokukaní herci. Nápad sa motá okolo testovania videohier, no samozrejme tým sa to celé utiahnuť nedá a tak sa pridáva aj huličská časť, ktorá je spracovaná celkom sympaticky, čo teší hlavne v tejto rovine, keď často vtipy upadajú na úroveň nechutností. 60%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama