Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall slaví potají v koupelně romantické výročí. Nechtějí rušit Teda v jeho námluvách. Problém nastane, když se Lily potřebuje vyčurat... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Zip, Zip, Zip" (Vtedy prvý krát). Ted Mosby začne chodiť s Victoriou. Blíži sa ich prvý sex, ktorý nejaký čas odkladali. Lily Aldrinová a Marshall Eriksen netradične oslávia deväť ročné výročie svojho partnerského vzťahu. Robin Scherbatska zaujme miesto Teda Mosbyho a stane sa parťáčkou Barneyho Stinsona. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtrnáctá epizoda mě na rozdíl od předchozího dílu bavila velice velmi. Pravda, trochu mi to kazil Ted s Victorií, ale to se nakonec ukázalo být zcela nepodstatnou nepříjemností, protože jsem se bavil s Lily a Marshallem a všechno totálně zválcovali Barney a Robin. Jak jsem už několikrát psal, hluboké myšlenky a filosofické úvahy se do sitcomů příliš nehodí, já od nich očekávám humor. A tady rozhodně nechyběl. / Poučení: Když musíš, tak musíš. ()

Reklama

Reklama