Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney zmizí z nácviku svatební večeře. Očekává nějaké rafinované překvapení. Skutečnost je však ještě daleko zajímavější... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Rehearsal Dinner" (Nácvik večere). Robin Scherbatska pripravuje nácvik slávnostnej svadobnej večere. Je z toho vystresovaná a nervózna. Značne ku tomu prispieva aj ľahkovážne správanie jej snúbenca Barneyho Stinsona. Ten však má pre ňu pripravené skutočne grandiózne, veľkolepé, legendárne prekvapenie. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto dílu mám smíšené pocity. Děj dvanácté epizody byl jednoznačně k věci, takže v tomto ohledu bych si stěžovat nemohl, ale s humorem už to tak slavné nebylo. Úplně jsem cítil, že by se toho z této zápletky dalo vytřískat mnohem víc, kdyby se tvůrci až příliš nevěnovali malému monstru a kdyby velký romantický moment nebyl úplně mimo základní logiku. Nemluvím o tom nápadu, ten byl dobrý, jde mi o umístění. / Poučení: Pokud tě bere Laser Tag, nezapomeň na brusle. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gluten-free edible panties. Hot dog on a stick on a bun. Inflatable sex toy life raft. The breast augmentation channel. Single malt scotch tape. The time you ran for mayor. I still have 12,000 buttons that say, "the only poll I care about is in my pants." ()

Reklama

Reklama