Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

horovska 

všechny recenze uživatele

Chtít dostat do filmu úplně všechno, pak vznikne jen nepříliš vábná bramboračka. Tento film si zřejmě nedělá žádné nároky na úroveň svého diváka, vnímavějšího pak uráží primitivností - například scéna s farářem, nebo slzy Miliy při návštěvě v kriminále... to bylo pro mne opravdu jen těžko stravitelné.. Dvě hvězdy jsou za to, že přes všechny trapnosti zůstala jsem do konce, zvědavá, jak to skončí. To je v případě tohoto žánru velké plus. A nápad prokládat film rozhovory s jednotlivými postavami mne bavil. 30% ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Obal se sexy štětkou s bouchačkou a prostříleným názvem RÁŽE 45 sliboval exploatační nářez, ale místo toho na člověka čeká užvaněná nezávislá nuda, kde Mila dostane první facku teprve v půlce filmu (a pak 5 minut řve, že by jí člověk hned vrazil další) a kde padnou celkem jen dva výstřely! A ty otravné promluvy postav do kamery měly být jako vtipné? Ani hypervulgární dialogy tu nefungují tak jako třeba v ZBĚSILÉM ÚTĚKU. Kdyby záleželo na mě, režisér by si u filmu už ani neškrtl. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Ráže .45 jen filmem,kdy si jeden režisérský nováček myslel,že si vydobije slávu v Hollywoodu malým nezávislím filmíkem,kde se nemusí bát vypustit lavinu vulgárností,přidat nějakou tu násilnost a nahotu a že si ho díky kontroverzi snímku někdo určitě všimne.Zatím se tak nestalo a já se po shlédnutí Ráže .45 tomu ani moc nedivím.Nezávislou produkci mám docela rád,ale tohle mi skutečně přišlo strašně umělé a za každou cenu šokantní.Dějově jde poměrně o jednoduchý příběh,který je ale i hodně nevýrazný,předvídatelný a hlavně dost nudný.Ani herci film moc neobohatili,všichni jsou až moc typicky vybraní pro své role,nikdo nepřekvapí a třeba právě hlavní hvězda snímku Milla Jovovich je navíc ve své roli doslova odpudivá a nepříjemná po všech stránkách.Ráže .45 je zkrátka nevýrazným filmem,který chce za každou cenu šokovat,ale moc se mu to nedaří. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Za začátku je zde pár dobrých hlášek ("Je to sice Skot, ale chlastá jako Dán."), takže jsem si říkal, že to bude černější komedie, ale pak se to přehoupne do roviny o týrání žen a věčném tématu. Proč ženská, kterou týrá chlap, se ho zastává? Jo, žijem to ve zvláštním světě… Takže za vynikající Millu, (jo, mám pro ni slabost, no a? :-)) dávám vcelku pěkné hodnocení. Víc ani ťuk. ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Milla Jovovich je bezpochyby pěkná ženská, ale měla by dostávat výhradně role kde se nemusí mluvit. Pátý element byl zdárným příkladem, kde díky tomu že hrála roli exotické postavy působící trochu retardovaně a byla výborná. V Resident evilu toho taky moc nenamluvila a celkem to šlo. V Johance z Arku už to byla tragédie ale tam v tom byla ještě nevině. Ale jinka si nevybavím jediný film kde by měla náročnější dialogy a dalo se na to koukat. Když má film napsány dialogy rádobyoněčem ale totálně o hovně jako tento, tak se to dá stěží vůbec dokoukat... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama