Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deana při hádce s Bobbym andělé přenesou na místo, kde nebude překážet. Sam mezitím vyráží s Ruby zabít Lilith, než bude pozdě. Dean se dozvídá, že andělům je úplně jedno, že na Zemi bude apokalypsa. Dean se od Castiela dozvěděl zásadní informaci k tomu, aby zastavil Sama a Ruby. Jenže když se dostane do kostela, kde je Lilith, je už příliš pozdě... (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalé zakončení série. Velkou radost mi udělalo objevení mého oblíbence démona Azazela i když jen na chvilku a ukázalo se, jak geniální plán ve skutečnosti vymyslel. Vlastně celá ta dlouhá cesta od prvního dílu vedla sem, prostě geniální. Z andělů se vyklubou taky pěkný šmejdi, kteří si ve skutečnosti apokalypsu přejí, jelikož si myslí, že finální boj s Luciferem vyhrají. Castiel se na konec postaví plánům vedení a pomůže Deanovi, ale to už je pozdě. Sám na konec zabije Lilith svýma schopnostma od Azazela a tím zlomí poslední pečeť a propustí Lucifera, přesně jak naplánoval Azazel. Z Rubby se vyklube pěkná mrcha a tak je jedině dobře, že ji na konci Dean sejmul nožem, nic jiného si nezasloužila. Lucifer je venku a finále celého příběhu začíná. Lepší zakončení jsme si snad ani nemohli přát a teď už si jen vychutnat závěrečnou sezónu, která bude opravdu maso. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (11)

  • Ruby (Genevieve Padalecki) hovorí: „Nepotreboval si pierko, aby si lietal, mal si ho celý čas v sebe, Dumbo.“ Je to narážka na Dumbo (1941). (Pat.Ko)
  • Otec Lehne, kňaz, ktorého Azazel ovládol, je pomenovaný podľa herca (Fredric Lehne), ktorý stvárnil Azazela počas druhej série. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama