foto

Fredric Lehne

  • nar. 3.2.1959 (58 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Největší showman
2016 Greater
Money
Split
Tallulah
2015 Cena moci
Surviving Me: The Nine Circles of Sophie
2013 Ordained, The (TV film)
Skrytá zlost
2012 Temný rytíř povstal
30 minut po půlnoci
2009 Last of the Ninth (TV film)
2007 Claire (TV film)
2004 Vzdušný úder
2002 Do It for Uncle Manny
Max
V ohrožení života
2001 Octopus 2
2000 Dům v kraji hrůzy
V zajetí hlubin
1999 Anoosh of the Airways
Balloon Farm (TV film)
Under Contract
Věznice Fortress
1998 Peklo (TV film)
1997 Con Air
Muži v černém
Odveta (TV film)
Two Voices (TV film)
1995 Bombmeister
1993 Ideální milenka
Nejlepší přítel člověka
1991 Revolver na prodej (TV film)
Vražedná hra (TV film)
1989 Ďábel v Amityville (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
1988 Man Against the Mob (TV film)
1987 American Harvest (TV film)
Billionaire Boys Club (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 The Tragedy of Romeo and Juliet
1981 Coward of the County (TV film)
Children Nobody Wanted, The (TV film)
1980 All God's Children (TV film)
Baby Comes Home (TV film)
Liščata
Obyčejní lidé
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1979 Byl jsem při tom

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
2017 Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
GLOBALREACH (S02E20)
MHORDER (S02E19)
Černá listina (TV seriál)
Ilyas Surkov (S05E05)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Secret Sauce (E04)
Screw You, Randy (E03)
2015 Public Morals (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Sharp Elbows (S04E07)
2112 (S04E06)
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S05E11)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepřiměřená síla (S05E04)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Akry diamantů (S04E03)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (7)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
Velká láska (TV seriál)
Smyčka se stahuje (S05E08)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blowback (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Exile on Main St. (S06E01)
Swan Song (S05E22)
Ztraceni (TV seriál) - herec, a.z.
Co dělá Kate (S06E03) - a.z.
LA X II (S06E02)
LA X I (S06E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
All Hell Breaks Loose: Part 2 (S02E22)
All Hell Breaks Loose: Part 1 (S02E21)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S03E15)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
In My Time of Dying (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Ztraceni (TV seriál)
Ano (S03E06)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Exodus, část druhá (S01E24)
Exodus, část první (S01E23)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Nepopsaný list (S01E03)
Pilot, část druhá (S01E02)
Pilot, část první (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědectví mrtvého muže (S01E19)
JAG (TV seriál)
V sousedství (S10E08)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bolehlav (S02E01)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Z jiného světa (S06E19)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Souputníci (S05E15)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Post Mortem (S03E12)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: Destiny Calls (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Shy Guys

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Shy Guys

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Shy Guys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace