foto

Fredric Lehne

  • nar. 3.2.1959 (61 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Eyes of Tammy Faye
2019 Human Capital
Masters
2018 Margaret and Gary
2017 Největší showman
2016 Greater
Money
Split
Tallulah
2015 Cena moci
Surviving Me: The Nine Circles of Sophie
2013 Skrytá zlost
The Ordained (TV film)
2012 30 minut po půlnoci
Temný rytíř povstal
2009 Last of the Ninth (TV film)
2007 Claire (TV film)
2004 Vzdušný úder
2002 Do It for Uncle Manny
Max
V ohrožení života
2001 Octopus 2
2000 Dům v kraji hrůzy
V zajetí hlubin
1999 Anoosh of the Airways
Balloon Farm (TV film)
Under Contract
Věznice Fortress
1998 Peklo (TV film)
1997 Con Air
Muži v černém
Odveta (TV film)
Two Voices (TV film)
1995 Bombmeister
1993 Ideální milenka
Nejlepší přítel člověka
1991 Revolver na prodej (TV film)
Vražedná hra (TV film)
1989 Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
Ďábel v Amityville (TV film)
1988 Man Against the Mob (TV film)
1987 American Harvest (TV film)
Billionaire Boys Club (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 The Tragedy of Romeo and Juliet
1981 Coward of the County (TV film)
The Children Nobody Wanted (TV film)
1980 All God's Children (TV film)
Baby Comes Home (TV film)
Liščata
Obyčejní lidé
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1979 Byl jsem při tom

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Ave Maria (E09)
When the Levee Breaks (E05)
Bull (TV seriál)
Don't Say a Word (S03E18)
2018 Yellowstone (TV seriál)
A Monster Is Among Us (S01E07)
The Remembering (S01E06)
Kill the Messenger (S01E02)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
Walk Like a Man (S02E09)
Westworld (TV seriál)
Virtu e Fortuna (S02E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Andante (S07E07)
Patová situace (S07E03)
2017 Preacher (TV seriál)
Pig (S02E07)
Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
GLOBALREACH (S02E20)
MHORDER (S02E19)
Černá listina (TV seriál)
Ilyas Surkov (č. 54) (S05E05)
Myšlenky zločince (TV seriál) - herec, a.z.
Green Light (S12E21)
Unforgettable (S12E20) - a.z.
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Secret Sauce (E04)
Screw You, Randy (E03)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Starts with a Snowflake (E09)
Collection Day (E07)
další epizody (7)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Sharp Elbows (S04E07)
2112 (S04E06)
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S05E11)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Homecoming (S03E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepřiměřená síla (S05E04)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Akry diamantů (S04E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Poisoned Motive (S14E22)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (7)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
Velká láska (TV seriál)
Smyčka se stahuje (S05E08)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
2010 Rubicon (TV seriál)
A Good Day's Work (E11)
The Outsider (E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Blowback (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Před minulostí neutečeš (S06E01)
Labutí píseň (S05E22)
Ztraceni (TV seriál) - herec, a.z.
Co dělá Kate (S06E03) - a.z.
LA X II (S06E02)
LA X I (S06E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dál, dál, dál (S09E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lead (S10E15)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Father Figure (S01E03)
Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If He's Free? (E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Otevřelo se samo peklo (2. část) (S02E22)
Otevřelo se samo peklo (1. část) (S02E21)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Delia's First Ghost (S02E19)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S03E15)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ve chvíli mé smrti (S02E01)
Médium (TV seriál)
Allison Wonderland (S02E16)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Curse of the Ninth (S02E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Ztraceni (TV seriál)
Ano (S03E06)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Malum (E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
Ztraceni (TV seriál)
Co udělala Kate (S02E09)
Exodus, část druhá (S01E24)
Exodus, část první (S01E23)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Billboard (S06E10)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Nepopsaný list (S01E03)
Pilot, část druhá (S01E02)
Pilot, část první (S01E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědectví mrtvého muže (S01E19)
JAG (TV seriál)
V sousedství (S10E08)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Insured by Smith & Wesson (S01E07)
Drzá Jordan (TV seriál)
One Twelve (S02E06)
JAG (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S07E14)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bolehlav (S02E01)
1999 Akta X (TV seriál)
Z jiného světa (S06E19)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Have Cleared the Tower (E03)
Can We Do This? (E01)
Akta X (TV seriál)
Souputníci (S05E15)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Post Mortem (S03E12)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vojákova stopa (S12E18)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Příchod Stínů (S02E09)
Odpadlík (TV seriál)
Repo Raines (S03E16)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Favorite Son (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Mr. Lonelyhearts (S02E07)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: Destiny Calls (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Margaret and Gary
2016 Shy Guys

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Margaret and Gary
2016 Shy Guys

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Margaret and Gary
2016 Shy Guys

Producentská filmografie

Filmy

2018 Margaret and Gary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky