foto

Kurt Fuller

  • nar. 16.9.1953 (66 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Kurt Fuller je americký herec narozen 16.9. 1953 v San Franciscu v Kalifornii. Objevil se v řadě televizních, filmových i divadelních rolích. V roce 1971 vystudoval Lincoln High School ve Stocktonu v Kalifornii.

196 cm vysoký Kurt je často obsazován do výrazných, typických, vtipných či záporných rolí. Zahrál si například hloupého televizního režiséra v komedii WAYNŮV SVĚT, zlomyslného asistenta v KROTITELÍCH DUCHŮ II., nebo egoistického ředitele NSC Roberta Lindseyho ve třetí řadě seriálu ALIAS. Dále jsme jej mohli vidět ve filmu ŠTĚSTÍ NA DOSAH po boku Willa Smithe, nebo ve snímku PŮLNOC V PAŘÍŽI společně s Ownem Wilsonem a Rachel McAdams.

Fuller se objevil také v mnoha televizních seriálech, z těch známějších to je KNIGHT RIDER, TIMECOP, TO JE VRAŽDA, NAPSALA, ALLY McBEALOVÁ, MONK, ZOUFALÉ MANŽELKY, JMENUJI SE EARL, nebo v hudebním seriálu GLEE.  Výraznou roli anděla Zachariáše si zahrál v úspěšném seriálu SUPERNATURAL (Lovci duchů) z roku 2005.

Kurt Fuller je ženatý s herečkou Jessicou Hendra, dcerou spisovatele Tonyho Hendra a mají spolu dvě dcery Julii a Charlotte.

Jana "skinny" N.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Phil
2018 Baja
Office Uprising
2017 Josie
Psych: The Movie (TV film)
2016 An American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary Christmas (TV film)
2015 A Light Beneath Their Feet
Accidental Love
2014 Wolves of Savin Hill, The
2013 Fízlové, hajzlové
Zmrzlá zem
2012 Family Trap (TV film)
Tichý zloděj
2011 Půlnoc v Paříži
2010 BoyBand
Legally Mad (TV film)
Prankster, The
Skupinový sex
2009 Sexy party 3: Prvák
2008 Suprhrdina
2007 Pan tělocvikář
2006 Fist in the Eye
Štěstí na dosah
2005 Good Cop, Bad Cop
I'm Not Gay
The Civilization of Maxwell Bright
2004 Ray
2003 Candor City Hospital
Kurs sebeovládání
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Joshua
Porn 'n Chicken (TV film)
Repli-Kate
Z nuly hrdinou
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
1999 Bláznivá runway
Honba za diamanty
Jack Bull (TV film)
1998 Ředitel má volno (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
Looking for Lola
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Moonbase
1996 Fanatik
Pandořina skříňka (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 French Exit
Just Looking
See Jane Run (TV film)
Stuart Saves His Family
Virus (TV film)
1994 Hodiny před smrtí
1993 Dívka z kalendáře
Kořeny zla (TV film)
Podstata spravedlnosti (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Správná volba
Stormy Weathers (TV film)
Waynův svět
1991 Bingo
Marilyn and Me (TV film)
Zkázonosná Eva
1990 Capital News (TV film)
Ohňostroj marnosti
1989 Kladivo
Krotitelé duchů II
Obhájce pravdy
The Frog Girl (TV film)
Under the Boardwalk
1988 Elvíra - Vládkyně noci
Miracle Mile
Rudé horko
1987 Běžící muž
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Groom Service (E09)
Dobrý boj (TV seriál)
The One where a Nazi Gets Punched (S03E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Lebanon (S14E13)
2018 Heathers (TV seriál)
Are We Going to Prom or to Hell? (E10)
Hot Probs (E06)
Our Love is God (E04)
další epizody (6)
The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
The End (E10)
Firebug (E09)
Got It All Wrong (E08)
další epizody (10)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 457 (S02E08)
Shooter (TV seriál)
Alpha Dog (S03E09)
The Red Badge (S03E08)
Swing Vote (S03E07)
Black-ish (TV seriál)
Christmas in Theater Eight (S05E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Man Down (S20E02)
Man Up (S20E01)
Info Wars (S19E12)
2017 Bull (TV seriál)
Name Game (S01E17)
Vražedné Miami (TV seriál)
Bacterium & the Brothers Panitch (S02E10)
Americký táta (TV seriál)
The Long Bomb (S14E18)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dron (S07E18)
2015 Highston (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Nevinní (S07E02)
Krize sebedůvěry (S06E21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Někdo to rád ostré (S10E16)
2014 Manhattan Love Story (TV seriál)
The Rebels (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Honor Thy Mother (S04E07)
Agentura Jasno (TV seriál)
The Break-Up (S08E10)
A Nightmare on State Street (S08E09)
A Touch of Sweevil (S08E08)
další epizody (7)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Us & Them (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
Nip and Suck It (S07E13)
Office Space (S07E11)
další epizody (10)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Here Comes the Judge (S04E08)
Kontrolní komise (S03E19)
Agentura Jasno (TV seriál)
Santabarbaratown (S06E16)
Autopsy Turvy (S06E14)
Let's Doo-Wop It Again (S06E13)
další epizody (5)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Man's Curveball (S06E05)
Tahle epizoda tě vycucne (S06E03)
Gus minulé noci (S06E02)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Would Be King (S06E20)
2010 Famílie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Mrtvý medvěd přichází (S05E15)
Shawn verze 2.0 (S05E08)
Žádná blízká setkání (S05E03)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Swan Song (S05E22)
Point of No Return (S05E18)
Dark Side of the Moon (S05E16)
2009 Glee (TV seriál)
V jiném stavu (S01E04)
V těle boubelky (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
Lovci duchů (TV seriál)
The End (S05E04)
Sympathy for the Devil (S05E01)
Lucifer Rising (S04E22)
další epizody (5)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
Monday (E12)
Žralok (TV seriál)
For Whom the Skel Rolls (S02E02)
Chirurgové (TV seriál)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zpátky na střední (S02E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konec Štístka (S07E21)
2006 Big Day (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Confessions (E04)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Jezero Laogai (S02E17)
4400 (TV seriál)
Dnes mám promoci (S03E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To bude v pořádku (S02E12)
2005 Dr. House (TV seriál)
Jed (S01E08)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Závan naděje (S02E04)
Hledá se Nimmo (S02E03)
Škodolibost (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
další epizody (4)
Carnivale (TV seriál)
Periferie Damašku (S02E08)
Ingram (S02E03)
Čarodějky (TV seriál)
Nový učitel (S07E14)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
Alias (TV seriál)
Střípky paměti (S03E10)
Při smyslech (S03E09)
Bod zlomu (S03E08)
další epizody (6)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Understand Your Man (S02E14)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Posse Comitatus (S03E21)
We Killed Yamamoto (S03E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
Fare Thee Welfare (E08)
Trapped in a Small Environment (E07)
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06)
další epizody (8)
1999 Drill Man: The Series (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Občanská válka (S02E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S05E12)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
The House That Dharma Built (S02E11)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
1992 Laurie Hill (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ale pro mě ne (S01E14)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná rychlost (S02E16)

Dokumentární

2018 Too Macabre: The Making of Elvira, Mistress of the Dark
2016 Ghostheads

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace