foto

Kurt Fuller

  • nar. 16.9.1953 (63 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kurt Fuller je americký herec narozen 16.9. 1953 v San Franciscu v Kalifornii. Objevil se v řadě televizních, filmových i divadelních rolích. V roce 1971 vystudoval Lincoln High School ve Stocktonu v Kalifornii.

196 cm vysoký Kurt je často obsazován do výrazných, typických, vtipných či záporných rolí. Zahrál si například hloupého televizního režiséra v komedii WAYNŮV SVĚT, zlomyslného asistenta v KROTITELÍCH DUCHŮ II., nebo egoistického ředitele NSC Roberta Lindseyho ve třetí řadě seriálu ALIAS. Dále jsme jej mohli vidět ve filmu ŠTĚSTÍ NA DOSAH po boku Willa Smithe, nebo ve snímku PŮLNOC V PAŘÍŽI společně s Ownem Wilsonem a Rachel McAdams.

Fuller se objevil také v mnoha televizních seriálech, z těch známějších to je KNIGHT RIDER, TIMECOP, TO JE VRAŽDA, NAPSALA, ALLY McBEALOVÁ, MONK, ZOUFALÉ MANŽELKY, JMENUJI SE EARL, nebo v hudebním seriálu GLEE.  Výraznou roli anděla Zachariáše si zahrál v úspěšném seriálu SUPERNATURAL (Lovci duchů) z roku 2005.

Kurt Fuller je ženatý s herečkou Jessicou Hendra, dcerou spisovatele Tonyho Hendra a mají spolu dvě dcery Julii a Charlotte.

Jana "skinny" N.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Accidental Love
A Light Beneath Their Feet
2014 Wolves of Savin Hill, The
2013 Fízlové, hajzlové
Zmrzlá zem
2012 Family Trap (TV film)
Tichý zloděj
2011 Půlnoc v Paříži
2010 BoyBand
Legally Mad (TV film)
Prankster, The
Skupinový sex
2009 Sexy party 3: Prvák
2008 Suprhrdina
2007 Pan tělocvikář
2006 Fist in the Eye
Štěstí na dosah
2005 Civilization of Maxwell Bright, The
Good Cop, Bad Cop
I'm Not Gay
2004 Ray
2003 Candor City Hospital
Kurs sebeovládání
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Joshua
Porn 'n Chicken (TV film)
Repli-Kate
Z nuly hrdinou
Živě z Bagdádu (TV film)
2000 Andělé na pálce (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
1999 Bláznivá runway
Honba za diamanty
Jack Bull (TV film)
1998 Looking for Lola
Ředitel má volno (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Moonbase
1996 Fanatik
Pandořina skříňka (TV film)
Svůdná nenávist (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 French Exit
Just Looking
See Jane Run (TV film)
Stuart Saves His Family
Virus (TV film)
1994 Hodiny před smrtí
1993 Dívka z kalendáře
Kořeny zla (TV film)
Podstata spravedlnosti (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Správná volba
Stormy Weathers (TV film)
Wayneův svět
1991 Bingo
Marilyn and Me (TV film)
Zkázonosná Eva
1990 Capital News (TV film)
Ohňostroj marnosti
1989 Kladivo
Krotitelé duchů II
Obhájce pravdy
The Frog Girl (TV film)
Under the Boardwalk
1988 Elvíra-vládkyně noci
Miracle Mile
Rudé horko
1987 Běžící muž
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Name Game (E17)
2014 Manhattan Love Story (TV seriál)
The Rebels (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Us & Them (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Would Be King (S06E20)
2010 Famílie (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Swan Song (S05E22)
Point of No Return (S05E18)
Dark Side of the Moon (S05E16)
Nouzové přistání (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The End (S05E04)
Sympathy for the Devil (S05E01)
Lucifer Rising (S04E22)
další epizody (5)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Dnes mám promoci (S03E05)
2005 Dr. House (TV seriál)
Jed (S01E08)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
1999 Drill Man: The Series (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
1992 Laurie Hill (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ghostheads

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace