foto

Rob Benedict

  • nar. 21.9.1970 (48 let)
    Columbia, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Five Minutes
2015 Bad, Bad Men
2010 Arts & Crafts
Little Help, A
Skupinový sex
2009 Na odstřel
Uvaříme, uvidíme…
2008 Say Goodnight
Zpětná vazba
2007 Sex 100+1
2005 Hand Job, The
Hele kámo, kdo tu vaří?
Zelená je tráva
2003 My Dinner with Jimi
Two Days
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Bulšit
1999 Bad City Blues
Tequila Body Shots

TV seriály

2016 Kings of Con (TV seriál)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Alpha and Omega (S11E23)
We Happy Few (S11E22)
All in the Family (S11E21)
další epizody (4)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Fan Fiction (S10E05)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Susanna (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Dead and Alive (S03E02)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál) - a.z.
Neštovice (S02E21) - a.z.
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Svetlana (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Swan Song (S05E22)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The Real Ghostbusters (S05E09)
Sympathy for the Devil (S05E01)
Lucifer Rising (S04E22)
další epizody (4)
2008 Mentalista (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zlá krev (S02E06)
Dr. House (TV seriál)
Splněný sen (S04E14)
2007 Dirt (TV seriál)
Head Case (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
Threshold (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na svatbu (S04E07)
Alias (TV seriál)
Před potopou (S04E22)
Nepovolaným vstup zakázán: 1. část (S04E01)
2004 Come to Papa (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nový úplněk (S04E19)
Superstar (S04E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
Faith, Hope & Surgery (S06E11)
1999 Wasteland (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
Sandy Passage (S01E01)

TV pořady

2006 Rachael Ray (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kings of Con (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace