foto

Rob Benedict

  • nar. 21.9.1970 (49 let)
    Columbia, Missouri, USA

Biografie

Rob Benedict, celým jménem Robert Patrick Benedict, je herec a zpěvák. Svou hereckou kariéru nastartoval menšími rolemi v seriálech, známý se stal zejména díky Felicity, ThresholdLovcům duchů (Supernatural), kde si zahrál samotného Boha. V roce 2016 začali spolu se svým dobrým přítelem Richardem Speight Jr. natáčet komediální seriál Kings of Con.
Jeho sestra Amy Benedict je též herečkou. 

Rob je zpěvákem a kytaristou skupiny Louden Swain, která vznikla již v roce 1997, ale široké publikum získala díky soundtracku seriálu Supernatural a vystupování na conech fanoušků tohoto seriálu. Není neobvyklé, že zpívá i bez doprobodu kapel nebo jako hostující zpěvák jak na dalších Supernatural conech, tak na koncertech, např. s Jasonem Mannsem a The Station Breaks.

Aleksi "madonnasson" Mikkonen

Herecká filmografie

Filmy

2020 Violet
2018 30 Miles from Nowhere
2017 Five Minutes
2015 Bad, Bad Men
2010 A Little Help
Arts & Crafts
Skupinový sex
2009 Na odstřel
Uvaříme, uvidíme…
2008 Say Goodnight
Zpětná vazba
2007 Sex 100+1
2005 Hand Job, The
Hele kámo, kdo tu vaří?
Zelená je tráva
2003 My Dinner with Jimi
Two Days
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Bulšit
1999 Bad City Blues
Tequila Body Shots

TV seriály

2020 Lovci duchů (TV seriál)
The Trap (S15E09)
2019 Bosch (TV seriál)
Tunnel Vision (S05E05)
Raise the Dead (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Survivor (S05E16)
Conspiracy Theories (S05E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Father, Who Aren't in Heaven (S15E08)
Atomic Monsters (S15E04)
Raising Hell (S15E02)
další epizody (4)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Alpha and Omega (S11E23)
We Happy Few (S11E22)
All in the Family (S11E21)
další epizody (4)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Fan Fiction (S10E05)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Susanna (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Dead and Alive (S03E02)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál) - a.z.
Neštovice (S02E21) - a.z.
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Svetlana (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Akt nezávislosti (S04E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Labutí píseň (S05E22)
Odložené případy (TV seriál)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Praví lovci duchů (S05E09)
Soucit s ďáblem (S05E01)
Poslední pečeť (S04E22)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bez východiska (S09E17)
2008 Mentalista (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zlá krev (S02E06)
Dr. House (TV seriál)
Splněný sen (S04E14)
2007 Dirt (TV seriál)
Head Case (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
Threshold (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na svatbu (S04E07)
Alias (TV seriál)
Před potopou (S04E22)
Nepovolaným vstup zakázán: 1. část (S04E01)
2004 Come to Papa (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nový úplněk (S04E19)
Superstar (S04E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
Faith, Hope & Surgery (S06E11)
1999 Wasteland (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Objeví se a hned zmizí (S06E17)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
Sandy Passage (S01E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kings of Con (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Rachael Ray (TV pořad)