Reklama

Reklama

Sam a Dean jsou konečně volní. Poražením Boha si získali doživotní svobodu. Ovšem monstra noci nevymizela a stále tam někde jsou. Bratři tak vyráží na svoji poslední misi, zastavit partu upírů. (Varan)

Recenze (19)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslednú epizódu som si šetril nakoľko to je po 12 rokoch čo som so seriálom veľmi ťažká rozlúčka. U mňa zafungovala na výbornú, viem že sa nájde veľa ľudí ktorí budú nadávať na smrť alebo celkový koniec ale ja k nim rozhodne nepatrím. Prvých 20 minút je klasický old school hunt a potom to začne. Emociálne peklo. Netvrdím že si nepoplačem, ale tu ma to rozsekávalo celých 20 minút. Lúčenie bratov s kopcom odkazov na prvú sériu a do toho emotívny soundtrack na ktorý sme zvyknutý pri supernatural to som teda nedával. Nasledované Carry on my wayward son zostrihom ktorý ma dorazil ešte viacej. No a samotný koniec kde sa bratia zase zídu, objímu sa poďakujú nám za sledovanie je len čerešnička na torte, no a potešil aj Bobby. Supernatural Ďakujem , prežil som s týmto seriálom celé detstvo a navždy ostane v mojom srdci. Postavy Sam a Deana budú už navždy legendárne. Neviem sa dočkať kedy si celých 15 sérii zopakujem. No doubt--endings are hard. But then again... nothing ever really ends, does it? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda toho, že to neskončilo predošlou častou. Táto časť bola celkom zbytočná a hlavne neuveriteľná. Bolo vidieť, že to už tvorcovia chcú rýchlo zabaliť a mať to s krku. Bol to najhorší možný koniec jedného z bratov, za 15 sérii, keď pomohol toľkým ľudom a jedine, kto mu vzdal úctu bol len ďalší z bratov. Hlúpe, trápne či neuveriteľné, asi všetko do kopy. Len kvôli tomu, že už je koniec dávam tú 3*, inač by to bol odpad. ()

Reklama

IceQueen

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budú spoilery, tak bacha na to! Ako píšu viacerí, séria pokojne mohla skončiť devätnástou epizódou. Chlapci by nasadli do Impaly a my by sme so slzou v oku sledovali, ako uháňajú smerom k západu slnka. Lenže to je v podstate otvorený koniec a nejako bolo treba definitívne zatvoriť vrátka. Takže sbohem a šáteček, bolo mi potešením. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla jsem zmatená. A trochu nechápala, co bude v posledním díle. Uzavření pro lidi bez fantazie? Trochu jo a trochu ne. Kluci mají případ. Ale líbilo se mi jeho vedení. Bylo to jako za starých časů. Deník na autě, žádný svatí ani pekelní pomocníci. Bylo to hezký. Že práce pokračuje i po "postrání se" o Chucka a že život jde dál. Bylo to dokonalý. ***** Jenom dodám, že moje angličtina je v pohodě, abych seriálu rozumněla, ale titulky prostě beru automaticky. Mám jejich stránku v záložkách furt. Ale je pravda, že poslední sérii jsem jela bez nich, fakt hrůza. ()

Hroby odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně hrozný klišé a scénáristickej trapas, kterej nepatří ani do takovýho místy béčkovýho seriálu. Druhou půli dílu jsem po rychlých pasážích přetáčel, protože na tu kolumbijskou telenovelu se nedalo dívat. Tenhle díl mažu z paměti a epizodu 19. beru navždy jako jediný opravdový zakončení 15. sezon skvělýho seriálu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama