Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov, aké som v poslednej dobe videl. Dobrý nápad zabitý hrozným spracovaním. Mám pocit, že tam nefungoval ani jeden jediný vtip, o nejakej chémii či tempe ani nehovoriac. Luke Wilson ma definitívne presvedčil, že je mizerný herec - než sa znovu dívať na jeho vyznanie lásky Anne Faris, radšej sa budem týždeň dívať na telenovely, pretože v nich nájdem viac skutočného herectva (navyše Owenov nepodarený brat pribral, takže má na tvári čosi ako o dve čísla väčšiu kožu). Uma je ako G-Girl sexy, ale inak vlastne len tak samoúčelne afektuje. O odpornej Anne Faris, ktorú naozaj neznášam, ani nehovoriac. A k tomu hrozné triky... Skrátka šokujúco zlý zážitok - a to mám Ivana Reitmana medzi 5-hviezdičkovými záležitosťami (jasné, kvôli Krotiteľom duchov). ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší komedie, než sem očekávala... A popravdě bych se na ni ani nekoukla, kdyby v tom nehrála Uma Thurman - která je jako vždy charismatická a sexy. Luke Wilson mi přijde uplně mimo a celkově to mělo pomalejší tempo a za každou cenu film chtěli natáhnout na hodinu a půl. Mám sice ráda, když jsou ženský superhrdinky - ale tohle bylo opravdu přehnaný ! To je i na mě moc. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Největší chybou zde pro mě bylo, že Uma Thurman jako žena (se svou velikostí bot) u mě nikdy nevzbuzovala nějaké dráždivé chutě nebo dokonce, mohu-li to tak otevřeně říci, erotické představy .. prostě to mezi námi nikdy nezajiskřilo … ale ten žralok byl fakt super originální nápad (to prostě nemělo chybu) … ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie se zajímavým nápadem je bohužel zajímavá jen v určitých pasážích, ale i to stačí na to, abych se u ní dobře pobavil a strávil s ní příjemné odpoledne. Přiznám se, že Umu Thurman jako herečku příliš nemusím, ale tady hrála docela dobře a vůbec mi nevadila. To Luka Wilsona mám naopak docela rád, ať hraje kdekoliv. A v tomto filmu byl, stejně jako vždy, dost dobrý. A konečně Anna Faris, tu jsem dosud jako herečku nějak neregistroval, až po zhlédnutí filmu jsem zjistil, že hrála ve Scary Movie nebo ve filmu Ztraceno v překladu. Až tady jsem si ale všiml, jak je krásná a pánové, přiznejme si, kdo z nás by ji nechtěl za svou spolupracovnici. Dějově je ten film docela dobře a vtipně promyšlený, ovšem nepovažuji ho za vyvážený, zatímco někdy jsem se smál delší dobu, jindy jsem se nezasmál pár minut. Takže tato nevyváženost bohužel film trochu strhává s hodnocením dolů, ale nijak zvlášť dramaticky. Prostě, stejně jako mnoho jiných komedií, trpí tato komedie tím, že není celou dobu vtipná, což se dá lehce odpustit, protože kvalitní herci, kteří předvedli kvalitní výkony, to lehce odčiní. A konec je prostě úžasný, takže i když nakonec film hodnotím jako lepší průměr, tak na více než tři hvězdičky to bohužel nestačí, ale jsou to nadprůměrné tři hvězdičky. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Popravde jsem zvazoval mezi 3 a 4 hvezdickami. Ja totiz pred samotnym shlednutim o filmu vedel jen zhruba o co jde, nevidel jsem trailer a tusil jsem ze to bude strasna blbost. Ale ejhle, ono se na to koukat dalo a to opravdu prijemne. Musel jsem se Wilsonovi smat kdyz jsem videl jak mel s divoke Umy vrasky, a kdyz ji pak dal kopacky tak to pak byl vazne narez :-) ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama