Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to byla ale blbost... Čím víc se to blížilo konci, tím to bylo pitomější a já se musel jen smát. Ale upřímně, aspoň tenhle účel to splnilo, pobavil jsem se, tak jednu hvězdičku dám. Jinak je to obyčejný špatný céčkový horor, který za nic nestojí. 1* ()

S.W.A.T odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden kámoš mi říkal, že je to hustý a druhý řekl, že se budu bát. A dobrých prvních třicet vteřin to tak i vypadalo, ale potom sem pochopil, že je to ten nejhorší horor od dob Halloweenu 3. Film Vás vůbec ničím nevyděsí, nemá hrdiny, kterým byste fandily, nemá hezkou hlavní hrdinku a hlavně nevěřte nápisu Podle skutečné události, protože taková konina se určitě nestala. ()

-Bomba- odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávám jenom velmi výjimečně ale tahle debilní slátanina si ho zaslouží na plné čáře. Tak imbecilní film jsem teda dlouho neviděl, neherci přehrávají jak v nějaké telenovele, kamera je kreténská a snaží se být hrozně cool a samotný příběh je jedna velká sračka. Nehledě k tomu, že základní prvek - tedy hru s pěti lidmy okopčili z druhého Saw. Tunelu smrti se doporučuji vyhnout velkým obloukem. ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat? Tomuhle se ani nedá říkat film...Spíš -a to s odupštěním- komunální levná sračka. Škoda i toho malinkého množství peněz. Absolutní zbytečnost, nedozvěděla jsem se vůbec nic. Říkala jsem si, nemůže to být přece tak strašně hrozné, někdo to na čsfd.cz hodnotil dokonce čtyřmi hvězdami, tak jsem si jednoho nudného večera pustila ten "film". Přátelé, už nikdy víc. Myslela jsem, že se snad unudím k smrti. Ač já, která musí dokoukat každý film, který si pustí až do konce, byla to totální ztráta času. Pořád jsem čekala až se to rozjede a čekala a čekala a dočkala jsem se nehorázně nudného snímku od první až do poslední minuty. Zcela nedoporučuji. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Snímek sám je pavučina nesmyslů a zmateností, ale rozhodně stojí za to si uvědomit, že celý pseudopříběh se odehrává na místě, kde opravdu zařvaly stovky lidí. Jen na síle exteriérů a interiérů se ale stavět vážně nedá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vždycky po začátku školy se koná zahajovací párty, a vždycky je ozvláštněna něčím speciálním. Tentokrát si vyberou pořadatelé pět dívek, a zavřou je do bývalého sanatoria, kde kdysi zemřelo na záhadnou nemoc 60 tisíc lidí. Dívky tam budou pobíhat, kluci to budou natáčet, a všichni si užijou spoustu švandy. Ale ono se to (oh jak nečekané) pokazí - v sanatoriu se začínají dít podivné věci, mrtví ožívají, živí umírají a zdá se, že minulost vystrkuje růžky, aby upozornila na zvěrstva, která se zde stala... Odkud začít - samotný námět - nic moc originálního, pár lidí je někde zavřených, a něco je postupně zabíjí. Zajímavé je rozhodně místo, kde se celá akce děje, a zajímavé jsou také interiéry i exteriéry sanatoria. Až potud by to bylo docela dobré - a teď - herci - no spíš neherci, jsou tak prkenní, že by jim nějaké emoce uvěřilo snad jen malé dítě. Holky pobíhají v nočních košilkách (jo to jsem neřek, aby se k filmu přilákalo víc diváků, budou holky běhat polonahé - bohužel to moc nestačilo, příště by měl PA Booth přitvrdit) sem tam, odnikud nikam. Teda - možná jejich pobíhání mělo nějaký cíl, ale natočené materiály dostal do rukou Střihoruký Edward, a všechny záběry delší než pár vteřin sestříhal. Bohužel se mu to pak nějak pomíchalo, takže z toho celého vznikl stroboskopicky-blikající bastl - jestli trpíte nějakou formou epilepsie, tak ruce pryč. I když, dejte ruce pryč i když epilepsií netrpíte, v rámci zachování vašeho duševního zdraví ... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že začátek byl vcelku zdařilý a lekacích scén je tam jak šafránu, ale to právě možná tomu trochu uškodilo. Někdy méně znamená více. Ale co považuji za největší tragedii je druhá polovina filmu a konec, to se raději nebudu vyjadřovat. Od té části, kdy pán s vozíčkem utíká jak Emil Zátopek v nejlepších letech, aby dostihl naše dva hrdiny a to dokonce i několik pater, přitom mu ten vozík nedělá nejmenší problémy - to je teda síla. ()

homerr 

všechny recenze uživatele

Díval sem se na to úplně omylem, jelikož sem to měl pod jiným názvem :-( Co hodnotit? prakticky nejde - naprosto nulový děj, hvězdička jenom za pěkné "herečky" v pěkných oblečkách... ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedalo dokoukat, takže jsem to nedokoukal. Jestli se v závěru neobjevila Liv Ullmannová s Bibi Andersonovou, tak jsem snad udělal dobře. To byla hlavně režizérsky totálně zfušovaná práce. Tam chyběl jen krypl Marilin Manson. 0% ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Z námětu se rozhodně dalo vytěžit víc... Toto je jen slepenec několika scén, v nichž postupné odhalování minulosti sanatoria působí vyloženě rušivě a zpřeházené pořadí scén tomu taktéž nepřidá. Scénář v podstatě nebyl a dialogy jsou tak dementní, že se jim nedá ani smát... Po technické stránce celkem v pohodě, prostředí snesitelné a občas se objeví i nějaký ten dobrý bububu nápad (provedení je pak horší, ale je fajn že tvůrci měli alespoň ty nápady :D), ocenil jsem i přitomnost krve... Herecké výkony, ehm kreace se s přimhouřenýma očima rovněž daly vydržet. Main theme povedené. 35% ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Ač 99% lidí tento film jednoznačně odsuzuje, tak bych jim jen vzkázal, ať se nekoukají na horory, když je to tak strašně nudí a koukají na romatické filmy, kde se aspoň můžou vybrečet.. Film je pro mě směcicí filmu Madhouse s prvky filmu Saw.. Já můžu říct za sebe že jsem se příjemně bavil, až na nudnější konec je film pro milým překvapením, a doufám že podobných filmů se natočí více. Ač jsem jeden z mála, který Tunel msrti chválí, tak jednou příčinou je asi to, že jsem se na ten film nějak zvlášť netěšil, proto nejsem zklamaný s celkového pohledu na film. Herecké výkony, k těm není nic moc dodat, nebylo to na oscara, ale co bys te taky chtěli že jo od prsaté blondýnky, a dalších 4 tzv. modelek...Příběh je lehce zmatený, občas i nudný, ale člověk se vydrží kuokat až do konce bez větších problémů. Co musím uznat je, že film má občasné chyby, ale který film nemá chyby že jo. Atmosféra je na střední úrovni, lekací scény prakticky žádné, až na pár momentů, který mě osobně moc nevystrašily..celkové hodnocení bude po mnohé asi překvapení, ale po velkém rozmýšlení dávám 80% a tedy 4 hvězdy... ()

NALBERTik odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomdle filmu byly nejpovedenejsi uvodni titulky ( ty zaverecne sem nevidel, páč jsem to po cca 20-ti minutach vypnul). Cili pokud máte chut na zajimavě zpracovane titulky, nevahejte a jukněte se na ně :)) Film samotný je sračka jak pes. ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra je ?! Debilní snad všechno. Kamera vypadá, jako by ji koupili za 20$ u rákosek a dali jí do ruky 5ti letýmu klukovi, herci jsou tak nemožný, že i loutkový divadlo je oproti jejich hraní balada. ()

Reklama

Reklama